Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Травень » 25 » Церква обирає життя!
17:09
Церква обирає життя!
Якщо ти християнин, маєш некастроване серце, нефригідну душу і вмієш мислити самостійно, ти усвідомлюєш, яким мерзенним злом є проблема абортів. Навколо дуже багато зла і, можливо, ти заради самозахисту став менш чутливим. Однак не варто заглушувати біль! Для тебе не буде проблемою пошукати через Google "картинки" абортів, ще раз поглянути на ті знівечені тіла ненароджених дітей, котрі щодня, щогодини, щосекунди стають жертвами морального занепаду наших днів. Наповни своє серце справедливим обуренням, відчуй біль цих дітей, задумайся, як захистити потенційних жертв людського цинізму. Дій.

Ти можеш бути православним, католиком, протестантом. Це не має значення. Головне, що ти християнин, що ти любиш людей, Господа Бога та Його Закон. Доведи свою любов конкретними справами! Пропонуємо тобі приєднатися до руху "Церква обирає життя". Мета руху – заохотити політичні сили, що йдуть на вибори, включити в свою програму заборону абортів. Ті ж політичні сили, котрі відмовляться зодовільнити вимоги християн, мають бути християнами ігноровані. Тобто гасло руху – "Жодного голосу за партію/кандидата, які не будуть боротися з дітовбивством!"

Ми розуміємо, що самої "ініціативи знизу" замало. До руху мають приєднатися вищі церковні ієрархи. Тож перша акція, котру ми тобі пропонуємо, – написати листа першоієрарху тієї Церкви, до котрої ти належиш.

Вся християнська спільнота має перетворитися на величезну армію PRO LIFE!



Зразок листа

["ШАПКА": титул, ім'я церковного ієрарха, твоє П.І.Б.]


Я, П.І.Б., будучи вірним [вказати, якої саме Церкви], звертаюся до Вас як до Пастиря, котрому Господь доручив пасти Своїх овець. Мене як і багатьох інших людей доброї волі непокоїть проблема абортів. Впевнений, що Ваше християнське серце також сповнене болем за вбивство мільйонів ненароджених дітей. З огляду на це закликаю Вас у погодженні з єпископами від імені усієї Церкви звернутися до політиків та громадськості зі зверненням, у якому Ви вимагатимете у політичних сил у разі їхнього приходу до парламенту виступити із законопроектом щодо заборони абортів. Якщо певні політичні сили погодяться, вони повинні дати чіткі зобов'язання. Водночас, як Пастир, Ви повинні закликати своїх вірних не голосувати за ті політичні партії, котрі не дають гарантії боротьби за життя ненароджених дітей.

Маю величезне сподівання, що Ваше любляче серце не залишиться байдужим до цього звернення.

[Дата,                                підпис]




Відповідні адреси без жодних проблем можна знайти в Інтернеті. Бажано відправити листа звичайною поштою, у роздрукованому або написаному від руки вигляді. Якщо ж ти не можеш перебороти лінощі чи маєш певні об'єктивні причини, можеш відправити листа електронною поштою. Головне – не сидіти без діла. Віра без діл є мертвою!

Постарайся розіслати зразок цього листа електронною поштою чи по соціальним мережам своїм друзям та колегам! Поговори з настоятелем церковної громади, до якої ти належиш, а також з іншими парафіянами. Якщо лист буде написаний від імені громади чи певного братства (молодіжної організації і т.д.), його "вага" зросте (в такому випадку бажано підтвердити лист печаткою або максимальною кількістю підписів).

Не будьмо байдужими – захищаймо тих, хто не може себе захистити!



Схожі матеріали:

Категорія: ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА | Переглядів: 4067 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Церква і держава, аборти в Україні, суспільні проблеми, вибори 2012, церква, лист, аборти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика