Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Листопад » 10 » До всіх, кому не байдужа людська біда та горе
00:53
До всіх, кому не байдужа людська біда та горе

Я, Грицай Вікторія Володимирівна, учениця 9 класу Борщівської ЗОШ №3. Вчуся добре, з 1 по 7 клас була відмінницею. Маю великі успіхи в музичній школі. Мені скоро виповниться 15 років. Проживаємо удвох із мамою. Я напівсирота, мій батько помер коли мені було 11 місяців. На даний час моя мама на пенсії, отримує мінімальну пенсію 564 грн. В 2001 році я захворіла на сколіоз. Мама не змогла забезпечити мені ефективне лікування, у зв’язку із тяжким матеріальним становищем. Дев’ять років ми зверталися за допомогою, але так і не дочекались, а також на лікування за кордоном, яке просила. Звернення моєї мами про допомогу до можновладців, закінчувалась не реальною допомогою на лікування, а тільки перепискою. Мій стан здоров’я значно погіршився, діагностовано сколіоз 4 ступеню.

В квітні місяці ц.р. я була на обстеженні у Харківському інституті ім. Ситенка, лікар сказав, що потрібна негайна операція на хребті, тому що потім буде пізно, в протилежному випадку при такому тяжкому сколіозі життя триватиме не більше 35 років. Я це і сама відчуваю. Але на якісну операцію потрібно 6 500 доларів. У нас немає таких грошей, ця сума для нас просто нереальна. У нас і так тяжке матеріальне становище. Я хочу жити, бути здоровою, вивчитись і стати лікарем, адже це моя мрія з самого раннього дитинства.

Звертаюсь до Вашого Милосердя, з великим болем в душі дуже прошу Вас терміново допомогти мені матеріально (коштами) на операцію. Допоможіть вижити і втілити в життя мою мрію. Усе життя буду вдячна Вам за щире серце, доброту, небайдужість до чужого горя і Ваше милосердя.

Прошу не відмовити мені у надзвичайно важливій для мого життя ДОПОМОЗІ!

Щиро Вам вдячна. Нехай Господь допомагає Вам у всьому.

Мій благодійний рахунок в Борщівському ощадбанку №6353 МФО 398068 р./р. 290999009 код 02827577 на ім’я Грицай Марія Пилипівна.

З великою повагою Грицай Вікторія.

Виписка консультативно-діагностичної поліклініки м.Київ

Велике материнське горе заставило звернутись до Вашого Милосердя. Моя донечка Вікторія потребує негайної невідкладної операції на хребті, на яку потрібно великі кошти 6 500 доларів. Для мене ця сума не являється реальною, просто фантастична при моїй мізерній пенсії. Хто може зрозуміти мій біль, мій крик душі про допомогу? Зверталась за допомогою до владних структур, але реальної фінансової на негайну операцію так і не отримала, все закінчувалось тільки паперовою перепискою, та моїм душевним стражданням , тому що я не можу самотужки врятувати свою дитину, моє серце стискається від невимовної болі безпоміччя.

В 2001 році дитина захворіла на сколіоз 2 ступеня, який я сама виявила. Дитину можна було врятувати від цієї хвороби до повного виздоровлення, забезпечивши їй ефективне лікування в наших клініках, або лікування за кордоном, але за 9 років звертання до влади з проханням допомогти вилікувати дитину, мене просто не почули вище поставлені особи, що й привело до прогресування хвороби. На даний час сколіоз 4 ступеня, а тому потрібна негайна операція, яку ми бажаємо зробити в інституті ортопедії і травматології ім. Ситенка.

На даний час проживаємо удвох із дитиною, не маємо ніякої сторонньої допомоги, залишились сам на сам із своїм горем. Трагічно загинув мій чоловік в 1995 році, дитина залишилась в 11 місяців без батька, напівсиротою. В 2001 році, коли їй виповнилось 6,5 років Вікторія захворіла.

А тому я прошу ввійти в нашу ситуацію і з розумінням потсавитись до нашого горя.

Щиро надіюсь, що зумієте допомогти врятувати Вікторію! Господь віддячить вам сторицею за чуйність, доброту, небайдужість до чужого горя.

З великою повагою Грицай Марія Пилипівна (мама Вікторії).


http://uaoc.net/2009/11/09/help/


Схожі матеріали:

Переглядів: 1747 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: доброчинність, допомога, милосердя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика