Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2017 » Лютий » 22 » Новий скандал довкола Planned Parenthood
20:27
Новий скандал довкола Planned Parenthood

Американська pro-life організація Live Action оприлюднила відео, яке вказує на те що гігант американської абортивної індустрії Planned Parenthood вводить суспільство в оману коли стверджує, що не виставляє жодних квот на кількість абортів у своїх клініках.

Колишні працівниці Planned Parenthood Сью Теєр та Меріенн Андерсон свідчать, що в клініках Planned Parenthood існують обов’язкові квоти на аборти. Персоналу таких клінік постійно погрожують, що у випадку, якщо кількість абортів буде замалою, то клініку закриють, а вони залишаться без роботи.

Як свідчать колишні працівниці Planned Parenthood, кожен працівник організації проходив спеціальні курси, на яких навчали як  потрібно переконувати жінок, які звертались по допомогу в клініки Planned Parenthood, робити аборти. Одним з аргументів, щоб жінка вчинила аборт, використовувалось роз’яснення про те, як насправді дорого дитину виховувати.

«Ми говорили щось на зразок: Ваш сьогоднішній візит до лікаря коштує Х доларів. Скільки з цього ви би могли заплатити? Якщо жінка відповідала, що вона цього не могла б зробити ми, за звичай, відповідали: якщо ви не можете сьогодні заплатити Х доларів за огляд в лікаря, то як ви збираєтесь виховувати дитину, якщо це є багато дорожчим задоволенням?», - свідчить Теєр.

Ці свідчення цілковито заперечують офіційне твердження Planned Parenthood про те, що вони є провідною інституцією, яка безплатно піклується про здоров’я жінок.

Останнім часом з’явилась критична маса свідчень, які стверджують, що Planned Parenthood обманює суспільство, твердячи, що вони найперше дбають про здоров’я жінок.


Схожі матеріали:

Категорія: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 1232 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: актуальні новини, дітовбивство, безбожники, аборти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика