Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2017 » Лютий » 4 » Сотні тисяч американців взяли участь у Марші за життя у Вашингтоні
13:24
Сотні тисяч американців взяли участь у Марші за життя у Вашингтоні

44-та річниця легалізації абортів на всій території США зібрала вчора 27 січня цього року сотні тисяч американців у Вашингтоні на Марш за життя. Як зазначають ЗМІ більшість учасників цьогорічного Маршу – це молодь, повідомляє хорватський католицький портал «Bitno.net».

Учасники зібралися біля монументу Джорджу Вашингтону, де відбувся мітинг, участь у якому серед інших взяв віце-президент США Майк Пенс, а також Келліенн Конвей – радниця американського президента Дональда Трампа, яка від імені президента привітала учасників Маршу та запевнила учасників у підтримці президентом pro-life руху. І сам президент США у своєму Твіттері висловив підтримку Маршу за життя.

Молитву на цьому зібранні очолив Архиєпископ Нью-Йорку кардинал Тімоті Долан.

Після цього велетенська ріка людей вирушила походом до будівлі Верховного суду США, де у 1973 році, в результаті судового процесу Роу проти Вайд, було легалізовано аборти на всій території США.


 

Дональд Трамп: ЗМІ ігнорують Марш за життя

Під час інтерв’ю для каналу АВС, що відбулося в середу, президент США Дональд Трамп докорив ЗМІ, що вони висвітлюють інформацію про марш на захист абортів, але ігнорують Марш за життя.

Журналіст запитав президента чи він почув голос жінок, які вийшли на марш у Вашингтоні. Дональд Трамп відповів: «Я не зміг їй чути, однак натовп був великий. В п’ятницю теж буде іти великий натовп людей, більшість з яких особи з поглядами pro-life», – говорив президент. – «І ці люди говорять, що преса не пише про них».

Журналіст Девід Маїр зазначив, що не хоче порівнювати кількість людей в натовпах.

«Вони говорять, що преса не висвітлює інформацію про них», – повторив Президент.

Марш за життя, що має відбутись в п’ятницю є 44-им щорічним зібранням людей, які вимагають захисту прав людини для ненароджених. Це – найчисленніша щорічна американська демонстрація на захист громадських прав.

Нещодавнє дослідження Кеті Йодер з «NewsBusters» показало, що мережі висвітлювали марш жінок на захист абортів в 2017 році у 129 разів більше, аніж Марш за життя 2016 року, інформує LifeSiteNews.

 

Від 1973 року в США абортовано 58 мільйонів дітей

Минулого тижня у Вашингтоні, США, відбулось три знакові події за участю великої кількості людей: інавгурація нового президента, Марш жінок та Марш за життя. Кожна з цих подій хотіла б заявити, що саме на неї зібралось найбільше учасників.

Однак під час свого виступу на Марші за життя, його президент Джин Мансіні сказала: «Впродовж цього тижня багато говорять про кількість людей. Марш жінок багато говорив про кількість своїх учасників і кількість «лайків» у Facebook. Проте єдина кількість, яка мене турбує і турбує усіх тут присутніх – це 58 мільйонів», інформує LifeSiteNews.

«Від 1973 року ми втратили 58 мільйонів американців через аборти. Сьогодні ми стоїмо тут заради них», – наголосила Джин Мансіні. – «Ми стоїмо за тих маленьких, невинних дітей, які втратили життя, і ми стоїмо за їх матерів, які жаліють, що були причетними до цього».

Нагадаємо, що в 1973 році Верховний Суд США легалізував аборти рішенням «Roe v. Wade», дозволивши матерям вбивати їх ненароджених дітей шляхом аборту практично без вагомої причини.

Джин Мансіні також розповіла статистику, відповідно до якої впродовж року в США роблять близько 1 млн абортів, і лише 22 тисячі усиновлень новонароджених.


Схожі матеріали:

Категорія: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 793 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Америка, актуальні новини, Дональд Трамп, пролайф, марш за життя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика