Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Грудень » 12 » ЛГБТ організації переслідуванням християнської пари обернули думку суспільства проти себе
09:57
ЛГБТ організації переслідуванням християнської пари обернули думку суспільства проти себе

Даніел і Емі МакАртури – християнська пара, власники цукерні «Ashers» у Белфасті, відмовились писати на торті «Підтримка ґей-шлюбам», за що ЛГБТ організація «QueerSpace» розпочала судове переслідування МакАртурів, які змушені були заплатити штраф у розмірі еквівалентному 600 американським доларам, Верховний суд Північної Ірландії підтвердив цей штраф, фактично скасувавши своєю постановою свободу совісті й віросповідання у тих випадках коли йдеться про сексуальну орієнтацію. Проте, перемога ЛГБТ організації в суді обернулася її поразкою у суспільній думці, пише LifeSiteNews.

Рішення суду і дії «QueerSpace» прилюдно засудили навіть діячі ЛГБТ-руху. Як це не диво, але частина ЗМІ теж стала на сторону МакАртурів. Так ґазета «The Telegraph» висловила обурення з приводу рішення північно-ірландського суду: «Як ми докотилися до ситуації, в якій законослухняна, побожна сім’я, може програти суд за відмову пропагувати те що протирічить її переконанням? Чому закон не захищає цю християнську пару?».

На стороні МакАртурів опинився навіть лівий «Тhe Guardian», ґазета заявила, що це судове рішення не можуть вітати ті, хто виступає за свободу слова. «Тhe Guardian» наголошує, що МакАртури мали цілковите право відмовитись писати те, що глибоко противиться їхнім переконанням.

Суспільна думка у Великій Британії по-маленько обертається проти ЛГБТ екстремізму та диктату зі сторони ліволіберальних угрупувань. Все частіші вимоги суспільства і ЗМІ захистити свободу слова і віросповідання від посягань на неї з боку лівих лібералів та ЛГБТ активістів. 

http://catholicnews.org.ua/


Схожі матеріали:

Категорія: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 1045 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: християнофобія, лгбт-тероризм, актуальні новини, гомоекстремізм, Переслідування християн, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика