Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2017 » Березень » 8 » Гендер в Україну тишком-нишком
16:04
Гендер в Україну тишком-нишком

ЛГБТ лобі та ліво-ліберали намагаються накинути українським громадянам «третю стать», тишком-нишком вписавши її в документи Міністерства охорони здоров’я України. Ну, і знову ж таки потихцем через маленькі двері пробують протинути дозвіл ЛГБТ-особам на усиновлення українських сиріт. Фактично вони виступають на стороні фармакологічної мафії, яка вже давно прагне позбутися в.о. міністра Уляни Супрун, яка спробувала притиснути хвоста гідрі, яка наживається на хворих українцях.

Гендеристи свідомі того, що пропхати закон про усиновлення ЛГБТ-особами дітей без величезного суспільного конфлікту не вийде. Так само вони розуміють, що відкрите запровадження «третьої статі» в законодавство викличе колосальний спротив суспільства. Тому й діють так тихо.

Адже поки тривають у суспільстві гвавти-крики про блокаду ОРДЛО чи навіть самої Московії, про Насірова і псячі будки, поки йдуть жорстокі обстріли в зоні АТО й оборонці України проливають свою кров за здорову й незалежну державу, можна непомітно впхнути довірливим зачуханим українцям, читай аборигенам, європейську «цінність» – гендеризм.

І якщо суспільство не зреагує на це підле пропихання антилюдської отрути в нормативні акти власної держави, то найближчим часом, знову ж таки тишком-нишком прийде легалізація одностатевих партнерств. А там… Ну, як годиться, одного дня просто «дуже розумні й продвінуті» дяді й тьоті скажуть очманілим від несподіванки зачуханим українцям, читай аборигенам: «Вітаємо вас в Содомі й Гоморрі».  

о. Орест Дмитро Вільчинський / http://catholicnews.org.ua


Схожі матеріали:

Категорія: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 1270 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: лгбт-тероризм, ліберастія, актуальні новини, гомоекстремізм, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика