Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Червень » 28 » Угандійські мученики були вбиті через те, що в Ім’я Ісуса відкинули гомосексуальні домагання короля. Чому зараз це замовчується?
09:13
Угандійські мученики були вбиті через те, що в Ім’я Ісуса відкинули гомосексуальні домагання короля. Чому зараз це замовчується?

3 червня 1885 року король Буганди Мванґа ІІ наказав спалити живцем 45 молодих хлопців-християн, які перебували при його дворі, – 22 католики і 23 англіканці. Причина: в Ім’я Ісуса вони відмовились задовільняти гомосексуальні домагання свого монарха. 

До цього Мванґа ІІ спокійно ставився до поширення християнства католицькими та англіканськими місіонерами у своїй країні. Про те коли молоді християни, до яких король розпалився гомосексуальною пристрастю відмовили йому у задоволенні його похоті, покликаючись на свою віру, він наказав живцем спалити.

Першим свідчення своє віри дав молодий Карло Лванґа. Його було щільно загорнуто в очеретяну рогожу і вкинуто у вогонь. Коли його вкинуто у вогонь він крикнув: «Ви палите мене. Але мені здається що ви ллєте воду по мені». Перед смертю мученик вигукнув «Катонда» (Боже мій). Його 44 товариші у мучеництві радше також прийняли страшну смерть, аніж зрадили Христа через гомосексуальне злягання з розбещеним королем. 

Сьогодні навіть католицькі ЗМІ замовчують цей факт. Навіть Папа Франциск, перебуваючи в Уганді, відвідуючи місце цього жахливого мучеництва, жодним словом не обмовився, що причина їхнього мучеництва не ненависть Мванґи ІІ до християнства, а його гомосексуальна хіть.

Сьогодні християни бояться говорити правду про це мучеництво. Очевидно бояться бути проголошеними «гомофобами». Християнські ЗМІ уникають цієї теми. Але коли правда замовчується – то це має довгострокові погані наслідки. 

Один із популяризаторів почитання угандійських мучеників Скот Лавйвлі уже неодноразово був звинувачений представникам ЛГБТ груп у розпалюванні ненависті до ЛГБТ осіб, його навіть намагалися звинуватити у злочині проти людяності перед американським судом. 

На його думку ЛГБТ активісти ненавидять християн саме через те, що християнство однозначно вчить що гомосексуальні стосунки – тяжкий гріх. / http://catholicnews.org.ua
 

Від адм.: Нагадаємо, папа Франциск - апостол та покровитель гомосексуалістів, нещодавно прокоментував слова кардинала Райнхарда Маркса*, попросивши вибачення у гомосексуалістів за недостатню повагу християнства до гомосексуалізму:

“Ми повинні вибачитися за багато, не тільки перед геями. Але ми повинні не просто вибачитися, а попросити пробачення”.**

"На його думку, гомосексуалісти не повинні бути піддані дискримінації, і відповідно до пасторського послання, їх слід поважати." **


Також папа звинуватив християн у всіх бідах всіх людей, яких експлуатують, а тому християни повинні вибачатися у всіх і за все, так ніби християнство є джерелом всього зла на землі:

"Проте, Папа Франциск закликав вибачитись не тільки перед геями, а також перед бідними людьми, жінками та дітьми, яких експлуатують." **
* - http://catholicnews.org.ua/
** - http://expres.ua/

Схожі матеріали:

Категорія: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 895 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ліберастія, криза церкви, актуальні новини, модернізм, актуальні публікації, ЛГБТ, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика