Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Березень » 16 » ПЕТИЦІЯ: Не допустити проведення у Львові комлексу заходів, анонсованих ЛГБТ-спільнотою
18:50
ПЕТИЦІЯ: Не допустити проведення у Львові комлексу заходів, анонсованих ЛГБТ-спільнотою

У засобах масової інформації анонсовано проведення так званого "Фестивалю рівності", який планують організувати 19-20.03.16 у місті Львів. Формальною метою заходу є боротьба з упередженням та дискримінацією, проте, на нашу думку, цей захід є пропагандою деструктивних цінностей та пріоритетів не притаманних для українського суспільства. Проведення такого роду заходів може суттєво загострити суспільні протистояння та стати причиною дестабілізації ситуації в місті Львові. Галичина завжди вирізнялась традиційними та консервативними поглядами щодо інституту сім'ї та принципів виховання підростаючого покоління, також тут сильний вплив релігійних общин, які негативно ставляться до пропаганди одностатевих зносин (саме ця тема є домінуючою у анонсованій програмі проведення "Фестивалю рівності").

Звертаємось до міського голови міста Львова та депутатів львівської міської ради вжити заходів з метою недопущення проведення так званого "Фестивалю рівності" щоб уникнути суспільних збурень та, як наслідок, створення негативного іміджу міста Львова.

Автор: Літературно-просвітницький проект "Дух нації"

Дата початку збору підписів: 15 березня 2016 р.

До кінця збору підписів залишилось: 60 днів

Станом на 15 березня петицію підписали 173 особи з 1000 необхідних.
 



 

У Львові на перший тиждень Великого Посту готують християнофобну ЛГБТ провокацію

19 та 20 березня цього року у Львові планується провести так званий Фестиваль рівності Львів 2016. До проведення цього Фестивалю причетними є «Музей Ідей» (вул. Валова 18а, Львів) та клуб «Underground» (вул. Коперніка 17). Організатори планують провести Пішохідний квест «ЛГБТ-Львів», який має розпочатися об 12 годині на пл. Ринок і тривати 3 години, про це інформує сайт цього Фестивалю.

Враховуючи той факт, який організатори цієї акції не можуть не знати, що у християн, які дотримуються григоріанського календаря 20 березня – це Вербна Неділя, а для християн, які дотримують юліанського календаря, 19 березня – це субота першої неділі Великого Посту та що для християн ЛГБТ поведінка – це гріх, який взиває до Бога про помсту, антихристиянський та провокаційний характер цієї акції є безсумнівний.  


Схожі матеріали:

Категорія: ОГОЛОШЕННЯ | Переглядів: 1716 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Пропаганда, гей парад, гомодиктатура, Україна, гомосексуалізм, ліберастія, Львів, ЛГБТ, масонерія і антихрист, легалізація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика