Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

В останню неділю серпня Папа Венедикт XVI знову зустрівся з паломниками, які численно прибули до невеликого містечка Кастель Ґандольфо, розташованого поблизу Риму на Албанських пагорбах. Прочани з різних кінців світу 29 серпня 2010 р. прибули до літньої резиденції Вселенських Архиєреїв, щоб послухати повчання Наступника святого Петра та разом з ним помолитися Богородичну молитву «Ангел Господній».

Промовляючи до численно зібраних вірних, які гаряче привітали його появу на балконі над внутрішнім подвір’ям папського палацу, Венедикт XVI прокоментував євангельський уривок, який цього дня був прочитаний у римо-католицьких храм ... Читати далі »
Категорія: ПАПА БЕНЕДИКТ XVI | Переглядів: 1524 | Дата: 05.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У середу, 1 вересня 2010 р., до містечка Кастель Ґандольфо поблизу Риму, де розташована літня резиденція Вселенських Архиєреїв, прибули численні паломники, щоб зустрітися зі Святішим Отцем під час загальної аудієнції. Цього разу бажаючих було настільки багато, що зустріч відбулася не на звичному місці, тобто на внутрішньому подвір’ї папського палацу, але на площі перед ним. Прочани зайняли цілу площу та вулицю, що веде до неї, а Венедикт XVI промовляв зі спеціально приготованого місця перед вхідною брамою, яка розташована трохи вище від площі, тож усі присутні мали можливість добре його бачити.

Своє повчання, темою якого була постат ... Читати далі »
Категорія: ПАПА БЕНЕДИКТ XVI | Переглядів: 1572 | Дата: 05.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У неділю, 5 вересня 2010 р., Папа Бенедикт XVI здійснив короткотривалий візит до містечка Карпінетто Романо - батьківщини Лева ХІІІ. Відвідини обмежилися лише Службою Божою та зустріччю з місцевою громадою.


Під час проповіді, коментуючи біблійні читання, Венедикт XVI в їхньому світлі представив постать та діяльність Папи Лева ХІІІ. Першочерговою темою прочитаних уривків, зазначив він, є першість Бога та Ісуса Христа. У Євангелії Ісус пригадує, що умовами для того, щоб бути Його учнем є любити Його понад усе, зректися свого, взяти хрест і йти за Ним. Ісус відразу ставить усе на свої місця: ... Читати далі »

Категорія: ПАПА БЕНЕДИКТ XVI | Переглядів: 1688 | Дата: 04.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика