Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Червень » 2 » США: заявлено про можливу дискримінацію за релігійними переконаннями компанією «Facebook»
18:40
США: заявлено про можливу дискримінацію за релігійними переконаннями компанією «Facebook»

Кілька бувших співробітників «Facebook» заявили, що компанія регулярно придушує поширення консервативних новин у своїй однойменній соціальній мережі. Щоправда, вони нічого не сказали чи у «чорний список» новин «Facebook» вносить і релігійні новини. Проте, католицькі експерти вважають що релігійні новини також внесені у «чорний список» новин у соцмережі «Facebook» - інформує американська католицька агенція CNA.

Старший науковий співробітник американської Католицької Асоціації Ешлі Маꥳр каже у коментарі для CNA, що «придушення» консервативних новин мало б впливати і на відсіювання релігійних новин.

«Уявіть собі, що всі християни, чия віра передбачає вірність pro-life переконанням, будть видалені чи витісненні з поля зору інших» - говорить Ешлі Маꥳр про наслідки можливої дискримінації компанією «Facebook» людей консервативних поглядів, - «релігія відіграє важливу роль в політиці, цензуруючи половину американців, «Facebook» провадить цензурування релігійних переконань».

Комітет з питань комерції Конгресу США уже направив листа гендиректору «Facebook» Марку Цукерберґу з вимогою надати відповіді на питання з цього приводу.

З іншого боку частина католицьких медійників стверджує, що не відчули ліберального ухилу «Facebook». Також і юридичний консультант «Facebook» висловив переконання, що будь-яка дискримінація за політичними поглядами не є частиною інформаційної політики «Facebook».

«Facebook» також запевнив, що докладе зусиль, що покращити відбір новин та допомогти редакторам уникнути ідеологічної чи політичної упередженості.
http://catholicnews.org.ua


Схожі матеріали:

Категорія: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 839 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ліберастія, актуальні новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика