Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2017 » Березень » 27 » Чергова богохульна провокація феміністок в Аргентині
15:12
Чергова богохульна провокація феміністок в Аргентині

На півночі Аргентині у місті Тукуман група феміністок перед місцевою римо-католицькою катедрою імітувала процес аборту над жінкою, що була вдягнута як Богородиця та мала одягнену на шию вервичку, повідомляє Crux.

Імітація включала кров та частини тіла дитини. Все це було приурочене до 8 березня – міжнародного дня боротьби за права жінок. Організатором провокації виступила феміністична ліволіберальна організація «Socorro Rosa Tucuman».

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook організація заявила, що провокація влаштована як знак відкинення патріархальності, обов’язкової гетеросексуальності та примусового материнства.

Напади на католицьку віру в Аргентині не рідкість. Вони особливо почастішали останнім часом. Учасниці цьогорічного маршу за права жінок у місті Баїя Бланка розписали стіни місцевої катедри антикатолицькими та проабортними гаслами. У Буенос-Айресі цього року учасниці маршу 8 березня намагалися розвалити захисну огорожу, яку поліція спорудила довкола катедри.  

Незважаючи на ці грубі антикатолицькі інциденти аргентинський державний орган по боротьбі із проявами дискримінації – Національний інститут по боротьбі з дискримінацією, ксенофобією та расизмом жодним чином не прокоментував спалах антикатолицького насильства в Аргентині.


Схожі матеріали:

Категорія: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 1017 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: феміністки, профанація, актуальні публікації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика