Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Жовтень » 17 » Безбожники » «Кожен, хто зляжеться з худобиною, конче буде забитий» (Вих.22:18)
19:15
«Кожен, хто зляжеться з худобиною, конче буде забитий» (Вих.22:18)

«Кожен, хто зляжеться з худобиною, конче буде забитий»

(Вих.22:18)


Отримавши гідну відсіч на Львівському форумі книговидавців, збоченці намагалися презентувати та розповсюджувати свою макулатуру в інших містах України, зокрема в Києві, де 24 вересня відбулася чергова спроба содомітського шабашу, перед яким збоченці поширили наступний заклик:


Слова педерастів

24-го сентября в 18.00 в киевском книжном магазине «Є» (ул. Лысенко, 3, станция метро «Золотые Ворота») издательство «Критика» проведет презентацию первой на постсоветском пространстве квир-антологии современной гей-, лесби- и би- литературы «120 страниц содома».

Напоминаю, что во время презентации этой книги на львовском Форуме Издателей имели место быть провокации со стороны ультраправых сил, закончившиеся дракой. Посему я настоятельно прошу моих коллег журналистов обеспечить киевскую презентацию книги «120 страниц содома» максимальным числом камер и корреспондентов, а всех остальных неравнодушных к свободному будущему, звать на презентацию своих друзей.

Все это необходимо для того, чтобы не позволить консервативной хунте бесноваться в тихую, и обеспечить проведение презентации книги организованными «группами присутствия», которые могли бы оказать сопротивление, в случае повторного насильственного вмешательства со стороны хуторских мракобесов.

Я также призываю к присутствию и поддержке этой презентации АНТИФА, анархистов и представителей молодежных левых сил, а также всех, кто способен оказать первую медицинскую помощь.

Нельзя допустить, чтобы говно щемило свет.


В приміщенні книгарні «Є», що на вул. Лисенка прислужники сатани спробували пропагувати збоченське чтиво «120 сторінок содому» (вражає позиція керівництва книгарні, яка в основному поширює чудові книжки, але мабуть «30 срібняків» важать для них більше ніж моральні засади).

Пропагандисти педерастії на початку свого збіговиська згадали про «теплу зустріч» з львівськими читачами та нетолерантність «Тризубу» і попередили присутніх, що вони подбали про охорону заходу силами своїх прихильників та запросили для забезпечення порядку міліцію.

Охоронці з числа прихильників виявилися активістами так званого руху «антіфа», (напевно теж явні чи латентні гомосеки). Міліція, якої було більш ніж достатньо, не дуже раділа «почесному» завданню охорони збоченців та сумувала за відміненою «маргариточною» статтею Кримінального кодексу, але пильно виконувала свої обов’язки виявляючи та блокуючи осіб традиційної орієнтації.

Незважаючи на посилені заходи охорони та «фейс-контроль», декілька націоналістів з «Тризубу» імені Степана Бандери та інших патріотичних організацій пройшли до конференц-зали. Після оголошення організаторів про початок збоченського блудодійства та скигління щодо нетолерантності львівських бандерівців, свідомі кияни «привітали» їх стусанами та підручними засобами.

Завдяки значній чисельній перевазі педріло-охоронців, організатори содомітського заходу були врятовані, а троє патріотів було затримано. Після приведення до ладу поскубаного зовнішнього вигляду, збоченці, вважаючи інцидент вичерпаним, спробували продовжити своє гидотне шоу. Даремно заспокоїлися: двоє «тризубівців» закидали посланців Содому антибісівською суміш’ю, від чого у педерастів довго свербіло в очах і дупах. Цих двох націоналістів також було затримано міліцією.

Завдяки добре підготованій акції та підтримці свідомих українців, затриманих патріотів за декілька годин було звільнено.

Варто зазначити, що більше десяти прихильників педерастії з числа їх добровільної охорони мали по закінченню шабашу «приємні» зустрічі з невідомими патріотами, які закінчилися численними травмами, переломами та забоями (якби в антифашників були мізки, то були б і струси).

З нетерпеливістю чекаємо продовження презентації збоченого чтива в інших областях України!

Не дамо перетворити Україну в Содом і Гоморру!


http://www.banderivets.org.ua/index.php?page=pages/zmistd0/200909/article17



Схожі матеріали:

Категорія: Безбожники | Переглядів: 1759 | Додав: traducionalist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика