rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

"Пиріжки" ледачі
28.11.2014, 15:28

-Тонкий вірменський лаваш 1шт
-капуста квашена 300 гр
-цибулина 1 шт
-масло рослинне 20 мл

1.Цибулю почистити, порізати і обсмажити разом з капустою до золотистого кольору.
2.Лаваш розрізати на 3-4 частини, викласти теплу начинку, загорнути і обсмажити до золотистого кольору з усіх боків.



Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | | Теги: кулінарія, піст, страви, пиріжки, пісні, кулінарні рецепти
Переглядів: 1420 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика