Меню сайту

Категорії розділу
НОВИНИ УГКЦ [8]
ЦЕРКОВНІ СВЯТА [81]
ЦЕРКВА І ДЕРЖАВА [16]
НАБОЖЕСТВА [178]
ПАПА БЕНЕДИКТ XVI [18]
ОГОЛОШЕННЯ [14]
АКТУАЛЬНІ НОВИНИ [182]
РІЗНЕ [3]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2020 » Квітень » 16 » 17 квітня 2020 року - поч. Дев'ятниця до Божого милосердя
00:53
17 квітня 2020 року - поч. Дев'ятниця до Божого милосердя
Дев'ятниця до Божого милосердя
(о 15 год. дня)
 
Перший день
 

Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до мене все людство, а особливо всіх грішників і занури їх в море Мого Милосердя. Цим потішиш мене в гіркому смутку, котрий спричиняє мені втрата душ".

Молитва про Милосердя для всього людства


О Наймилосердніший Ісусе, для якого властивим є милосердитися над нами і нам прощати. Не гляди на наші гріхи, а на віру, що її маємо в Твою безмежну доброту. Прийми всіх нас у притулок Твого Милосердного Серця і не випускай з Нього нас ніколи. Благаємо Тебе про це заради любові, що єднає Тебе з Отцем і Святим Духом. Предвічний Отче, глянь милостивим оком на все людство, а передусім на бідних грішників, для яких єдиною надією є Милосердне Серце Твого Сина і Господа нашого Ісуса Христа. Заради Його страждань прояви Своє Милосердя, щоб усі разом прославляли Твою всемогутність навіки вічні. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*
 

Другий день
 
Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до мене священичі й монаші душі та занури їx у Моє бездонне Милосердя. Вони дали мені силу перенести гіркі муки; Моє Милосердя спливає на людство через них, наче по судинах".

Молитва за духовенство
Наймилосердніший Ісусе, все добре походить від Тебе, помнож ласки в душах, священиків, монахів і монахинь своїх, щоб вони гідно та успішно виконували свої обов'язки в Твоєму винограднику та словом і прикладом спонукували всіх інших до належного вшанування Твого Милосердя на вічні віки. Предвічний Отче, глянь милостивим оком, на робітників Твого виноградника, на душі, священиків, монахів і всіх духовних провідників, яких особливо полюбив Твій Син, а наш Господь Ісус Христос. Обдаруй їх силою Свого благословення і подай їм особливе світло, щоб вони могли вести інших дорогою спасіння і зверни на них Твоє Милосердя. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*
 
Третій день
 
Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до Мене всі душі побожні й вірні та занури їх у море Милосердя Мого. Ці душі потішали Мене на Хресній дорозі й були краплиною потіхи серед моря печалі".

Молитва за всіх християн
Наймилосердніший Ісусе, Ти подаєш всім свої ласки із скарбниці Божого Милосердя, прийми всіх вірних до притулку Свого Милосердного Серця, не випускай нас звідти ніколи. Благаємо Тебе про це заради любові, яка єднає Тебе з Отцем і Святим Духом. Предвічний Отче, глянь милостивим оком на вірні душі, як на спадщину Твого Сина й заради Його болісних страждань дай їм Своє благословення і неустанно опікуйся ними, щоб вони не втратили ніколи любові і скарбу святої віри, але щоб разом з хором Ангелів і Святих прославляли Твоє безмежне Милосердя на вічні віки. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*
 
Четвертий день
 
Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до Мене поган і душі тих, які ще не знають Мене. І про них я думав в часі своїх гірких страждань, а їх майбутня ревність потішала Moє серце. Занури їх в море Мого Милосердя".
 
Молитва за поган і за невірних
Наймилосердніший Ісусе, світло всього світу, прийми до притулку Свого милостивого Серця душі поган і невірних, які Тебе ще не знають. Нехай промені ласк освітять їх, щоб вони разом з нами прославляли навіки добродійство Твого Милосердя. Отче Предвічний, глянь милостивим оком на душі поган і невіруючих, які не знають милосердного Серця Твого Сина, а Господа нашого Ісуса Христа, й приведи їх до світла Св. Євангелії, щоб вони зрозуміли, яким великим щастям є Тебе любити і прославляти Твоє Милосердя на вічні віки. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*
 
П'ятий день
 
Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до мене душі відпавших від святої Католицької Церкви і занури їх у море Мого Милосердя. В гіркій муці роздирали вони моє Тіло та Серце, тобто Мою Церкву. Коли вони повертають до єдності з Церквою, Мої рани гояться та полегшують Мої муки".

Молитва за відпавших від святої Католицької Церкви
Наймилосердніший Ісусе, Ти - сама Доброта, і не відмовляєш світла тим, хто Тебе покірно просить. Прийми до притулку Твого Серця душі тих, хто не входить до вселенської Церкви і притягни їх Своїм світлом до єдності з нею, щоб спільно з нами славили Твоє Милосердя на вічні віки.
Предвічний Отче, глянь своїм милостивим оком на душі тих, які залишаються поза Христовою вівчарнею, гляди не на їх слабкості, а на любов і страждання Твого Сина, який Тебе так благав, щоб усі були одно. Дай, щоб вони якнайскоріше вернули до цієї єдності та спільно з нами прославляли Твоє Милосердя на вічні віки. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*
 
Шостий день
 
Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до Мене душі тихі та покірні й душі малих дітей і занури їх в моє Милосердя. Ці душі найбільш подібні до Мого Серця, вони кріпили Мене в гіркій муці скону. Я бачив їх земними Ангелами, які невсипущо перебуватимуть біля Моїх престолів. На них я повним потоком ллю Свої ласки. Мою ласку є здатна прийняти лише душа покірна, покірним душам дарую своє довір'я".

Молитва за тихі й покірні душі та за душі дітей
Наймилосердніший Ісусе, Ти сказав: "Вчіться від мене, бо Я тихий і покірного серця". Прийми до притулку Свого Милосердного Серця душі маленьких діточок і тих, що, як діти, стали тихими, покірними. Небо зрадіє від цього пахучого віночка, який розстелиться перед престолом Твого Небесного Отця. Дай, щоб вони були гідні перебувати в Твоєму Серці та безупинно славити Боже Милосердя. Отче Предвічний, глянь милосердним оком на душі маленьких діточок, а також на душі всіх тихих і покірних, які через це стали найбільш подібними до Твого Сина і своїми чеснотами підносяться до Твого престолу. Отче милосердя та всякої доброти, благаємо Тебе заради любові, яку Ти маєш до тих душ, благослови весь світ, щоб усі разом віддавали постійну хвалу Твоєму милосердю. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*
 
Сьомий день
 
 Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до Мене душі, які особливо вшановують і прославляють Моє милосердя та занури їx у ньому. Ці душі найболісніше переживали Мою муку і найглибше проникли в Мою істоту. Вони є живим відображенням Мого милостивого Серця. Душі ці будуть особливим блиском сяяти в майбутньому житті. Жодна з них не потрапить до пекельного вогню. Кожну особливо захищатиму в її смертний час".

Молитва за шанувальників Божого Милосердя
Наймилосердніший Ісусе, Твоє Серце - сама любов, прийми до притулку Твого милосердного Серця душі, які особливо вшановують і вихваляють Боже Милосердя. Огорни їх своїм Милосердям і подаруй їм ласку витривалості, мужності та терпеливості. Отче Предвічний, глянь милосердним оком на душі, які особливо пошановують і вихваляють Твоє незбагненне милосердя, яких уста співають гімн Твоєї слави, а руки яких повні милосердних вчинків для ближніх. Благаємо Тебе, щоб їм Ти проявив Своє милосердя насамперед, згідно з обітницею, що будеш їх завжди захищати як Свою славу, а особливо в годині смерті. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*
 
Восьмий день
 
Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до Мене душі, які знаходяться в чистилищі та занури їх у безодню Мого Милосердя, нехай потоки Моєї Крові охолодять їх муки. Всі ці душі для Мене дуже дорогі. Вони сплачують данину Моїй справедливості. Ти можеш принести їм полегшу. Візьми із скарбниці Церкви Моєї всі відпусти та пожертвуй їх за них. О, якби ти знала, які муки вони переносять, ти б постійно жертвувала за них милостиню духа і сплачувала Моїй справедливості їх борги".

Молитва за душі в чистилищі
Наймилосердніший Ісусе, Ти сам сказав: "Будьте милосердні, як і Отець ваш милосердний". Прийми до притулку Свого милостивого Серця душі страждучі в чистилищі. Отче Предвічний, глянь милостивим оком на душі, які страждають в чистилищі та заради страждань Христа, Серце якого було пере-повнене смутком, прояви їм Своє милосердя. Благаємо Тебе, подивися на них крізь рани Свого Найдорожчого Сина, а Господа нашого Ісуса Христа, якого милосердя перевищує справедливість. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*
 
Дев'ятий день
 
Слова Ісуса: "Сьогодні приведи до Мене душі холодні й байдужі, занури їх у безодню Мого Милосердя. Душі ці дуже болюче ранять Моє Серце. Найбільшої зневаги зазнала Моя душа в Оливному саду від байдужих душ. Вони стали причиною для Моїх слів: "Отче, забери від Мене цю чашу, якщо є така Твоя воля". Для них останньою дорогою порятунку є вдатися до Мого милосердя".

Молитва за остиглі душі
Наймилосердніший Ісусе, Ти - сама доброта, приведи до притулку Свого милостивого Серця всі байдужі душі. Запали їх вогнем Своєї чистої любові та розігрій заново їх серця Своєю ревністю, щоб і вони вихваляли Твоє безмежне милосердя.
Отче Предвічний, глянь милостивим оком на душі байдужі. Благаємо Тебе, заради страждань Твого Найдорожчого Сина, а Господа нашого Ісуса і ради його трьохгодинного конання на хресті, запали їх ревністю за Твою славу та влий у їх серця справжню любов, щоб, оживлені нею, вони виконували милосердні вчинки на землі і вихваляли Твоє милосердя на вічні віки. Амінь.
Вервиця дo Божого милосердя*

 Коротке пояснення: Ця дев'ятниця створена на честь об'явлення Ісуса Христа сестрі Фаустині 22 лютого 1931 р. Христос тоді наказав таке:

1.    Вшановувати ікону з зображенням Ісуса Христа і двома променями, що виходять із Найсвятішого Серця Спасителя (червоний символізує кров Христа, яка потрібна для життя кожній душі, білий символізує, воду, що омиває душу) з написом "Ісусе, уповаю на Тебе". Кожному, хто пошановуватиме цю ікону, Ісус пообіцяв спасіння.

2.    Ікона з променями символізує Боже Милосердя, свято якого слід справляти в першу неділю після Пасхи. Хто у цей день приступить до сповіді й Святого Причастя, той осягне особливе Милосердя. Людство не знайде спокою, доки з довір'ям не звернеться до Божого Милосердя у молитві. Нехай шанують молитву до Божого Милосердя, і їм буде дано все, про що проситимуть. Закоренілим грішникам, які повторятимуть цю молитву, душа наповниться спокоєм, і коли прийде їx смертна година, будуть щасливі. Коли цю молитву будуть читати умираючим, то між Отцем і умираючим стоятиме сам Ісус Христос, як Відкупитель, а не як справедливий суддя. Всі душі, які полюбили Боже Милосердя, будуть його поширювати і до віри в Ісусове Милосердя приєднають інші душі, не зазнають страху в годині оперті. Милосердя Ісуса врятує їх в останній боротьбі.

3.    Серце Ісуса є самим Милосердям. Із цього моря Милосердя розливається Милість на весь світ.
 
* Вервиця до Божого Милосердя
Отче наш... Богородице Діво... Слава... Вірую....
На великих зернятках (5 p.):
Отче Предвічний, жертвую Тобі Тіло і Кров, Душу і Божество Найдорожчого Сина Твого, а Господа нашого Ісуса Христа для переблагання за гріхи наші та гріхи цілого світу.
На малих зернятках (10 p.):
Задля болючих Його терпінь май Милосердя над нами і над цілим світом.
На закінчення:
Святий Боже, Святий Кріпкий, Святий Безсмертний, помилуй кас і цілий світ. (З р.)
О найдорожча Кров і Водо, що витекли, як джерело милосердя із Серця Ісуса, уповаю на Вас.

Схожі матеріали:

Категорія: НАБОЖЕСТВА | Переглядів: 12047 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Молитви, Боже Милосердя, образок, девятниця, девятниця до Божого Милосердя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Олег (02.01.2011 19:11) [Матеріал]
Ікона божого Милосердя повинна бути в кожному домі.
На сайті http://www.sendspace.com/file/qt1xt3 можна скачати ікону роботи польського проф. Євгенія Казіміровського, яку він малював зі слів Фаустини в 1934 році. Якіcно роздруковується на полотні та фотопапері.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика