rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Гриби в мундирі
02.07.2014, 17:24

Інгредієнти:
1 кг. молодої картоплі
3 ст.л. рослинного масла
сіль
перець

Для соусу:
Зелень - пучок кропу, пучок петрушки
200 гр. сметани
Що з цим робити ?
Беремо картоплю і робимо з неї « грибочки ». Нам потрібні бульби середнього розміру і наближені до правильної овальної формі. Надрізаємо картоплину по колу , позначаючи контур капелюшки , а далі починаємо зрізати шматочки , роблячи ніжку « гриба ». Не переживайте , зрізані частини теж підуть у справу !

Беремо деко , наливаємо туди рослинне масло , сипем чорний перець. Якщо є бажання пофантазувати зі спеціями , то , будь ласка , можна додати суміш каррі або будь-які інші улюблені вами спеції. Але я вирішила зробити смак а- ля рюс , так що обійшлася традиційним чорним перчиком . Викладаємо наші « грибочки » , поливаючи їх маслом з дека . Також викладаємо на деко шматочки картоплі , які у нас були зрізані . Все це справа солимо і відправляємо в духовку. Температура в духовці повинна бути 180 градусів. Періодично дістаємо і перевертаємо « гриби » , щоб всі їх бочка подрумянились і підзолотившись . Через хвилин 15 наші « грибочки » будуть готові.

Поки картопля готується в духовці , ми не втрачаємо час , а робимо соус! Не просто ж картоплю лопати , буде смачно її в щось вмочати . Соус оттенит смак наших грибочків , додасть їм м'який смак сметани і аромат свіжої зелені. Він надзвичайно простий у приготуванні ! Ось його формула : сметана + зелень + блендер. Тобто , подрібнюємо петрушку і кріп , додаємо сметану і все перемішуємо. Готовий соус можна трішки підсолити.

подавати
У гарячому вигляді! Рум'яні « грибочки » викладаємо на велику тарілку , прикрашену листям салату і помидорками « чері ». Соус можна подати в невеликих тарілочках з гілочками зелені. І ось у нас вийшла така чудова лісова галявина повна апетитних « грибів » і свіжою ароматної зелені ! Залишається тільки присісти на пеньок
.


https://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - https://vk.com/xo4y_icti | Теги: в мундирі, гриби, кулінарні рецепти
Переглядів: 996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика