rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Дуже ніжний печінковий тортик
28.11.2014, 13:23

інгредієнти:

700 - 1 кг курячої печінки,
4 хороших морквини,
2 ріп. цибулини,
3 яйця,
грам 300 сметани - бажано 30%.
1-2 часточки часник,
сіль за смаком - перець - за бажанням.
Зел. цибуля для прикраси.

Приготування:

Підготувати курячу печінку - обрізати все зайве. На сковороді в раст.масле злегка обсмажити реп.лук , нарізаний довільно. Потім до нього покласти курячу печінку і обсмажити до повної готовності - це швидко.
Відварити яйця.
Печінка готову. і круті яйця - пропустити через м'ясорубку. Додати до цієї суміші 2 ст.л. . сметани , сіль і як слід все перемішати.
При бажанні можна додати трохи меленого перцю.
Моркву натерти на дрібній тертці і зтушити на олії до готовності.
Перекласти в мисочку - додати потертий на дрібній тертці часник , 2 ст.л. сметани і все перемішати.
Тепер збірка так звана - на плоске блюдо перший шар - моркву, потім печінку , потім моркву. Останній = верхній - ряд повинен бути морквяний.
Моя помилка , що я кожен ряд намагалася як би утрамбовувати виделкою. ЦЬОГО РОБИТИ НЕ ВАРТО ! ! Оскільки ряди змішалися . Якщо це не робити - то розріз вийде гарний - пласт помаранчевий , пласт печінковий темний.
Потім готовий торт обмазати з усіх боків сметаною, що залишилася і верх прикрасити дрібно нарізаним зел.луком .
І прибрати в холодильник на ніч.


https://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - https://vk.com/xo4y_icti | Теги: пляцок, кулінарія, тортик, торт, печінковий, кулінарні рецепти
Переглядів: 4348 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика