rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Торт Наполеон
16.07.2014, 09:34

Тісто:
3 склянки борошна, 1 склянка цукру, 2 ст.ложки вершкового масла, 3 яйця, 2/3 ч. ложки соди, погасити, щіпка солі
Для крему:
1 л молока, 3 яйця, 2 ст. ложки борошна, 1 склянка цукру, ванілін (за бажанням), 250 гр вершкового масла.

Збиваємо яйця з цукром, додаємо м'яке масло, сіль, соду і 2.5 склянки борошна. Півсклянки борошна залишаємо для розкачування коржів. Замішуємо тісто і залишаємо відпочити хвилин на 15-20. В цей час готуємо крем: розтираємо яйця з цукром, додаємо борошно, перемішуємо і розводимо холодним молоком. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння безперервно помішуючи збивачкою, щоб не пригоріла або не було грудочок. Коли закипить, знімаємо з вогню і додаємо ванілін. Залишаємо крем остигати. Якщо Ви хочете зробити крем вершковим, додайте в охолоджену суміш м'яке вершкове масло і злегка збийте.
Ділимо тісто на 14-15 шматочків. Я розкачувала ковбаску і різала на порції. У мене вийшло 14 коржів. Розігріваємо сковороду і на середньому вогні печемо розкатані коржі. Печуться моментально, як млинці, тільки встигай перевертати. Печемо на сухій сковороді. У кожного випеченого коржа я обрізала краю, поклавши на нього тарілку меншим діаметром. Змащуємо теплим кремом кожен корж і обсипаємо горіхами і крихтою (за бажанням).
Торт готовий!


https://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - https://vk.com/xo4y_icti | Теги: Наполеон, кулінарія, Пиріг, торт, кулінарні рецепти
Переглядів: 1442 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика