rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Смажена курка з кефіром
18.07.2014, 10:21

2 курки, розрізаних на великі шматки
Для розсолу:
5 лимонів, розрізати навпіл
24 лаврових листів
1 пучок свіжої петрушки
1 пучок свіжого чебрецю
1/2 склянки меду
1 головка часнику, розрізати навпіл горизонтально

3/4 чашки чорного перцю
2 чашки солі
7,5 л води
Для покриття:
6 склянок борошна
1/4 склянки часникового порошку
1/4 чашки цибульного порошку
4 чайні ложки паприки
4 чайні ложки кайенского перцю
4 чайні ложки солі
1 чайна ложка свіжомеленого чорного перцю
1 л + 6 столових ложок кефіру, окремо
Для смаження:
Від 2 до 3 л арахісового або ріпакової олії
Підготуйте розсіл: об'єднайте всі інгредієнти для розсолу у великій каструлі, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Кип'ятіть протягом 1 хвилини, помішуючи, до розчинення солі. Зніміть з вогню і дайте йому повністю охолонути, потім добре охолодіть в холодильнику перед використанням. Розсіл можна зберігати в холодильнику до 3 днів. Залийте розсіл у великий контейнер, додайте шматочки курки і охолодіть протягом 8-12 годин.
Підготовка Курки: дістаньте курку з розсолу і промийте під холодною водою. Висушіть насухо паперовим рушником і дайте постояти при кімнатній температурі протягом 1,5 години.
Підготовка сумішей: налийте у велику каструлю не менше 5 см олії для смаження, поставте його на середній вогонь і нагрівайте до 160С градусів.
Тим часом змішайте разом борошно, часниковий порошок, цибульний порошок, паприку, кайенский перець, сіль і перець. Розділіть суміш у дві неглибоких миски. Налийте 1 літр кефіру в третьому неглибоку миску. Додати 6 столових ложок кефіру в одну з мисок з сухою сумішшю і розмішати виделкою або пальцями. Складіть миски в такому порядку: шматочки курки, суха суміш борошна, кефір і суміш борошна з кефіром, а потім пергамент Папір.
Перед смаженням занурте шматочки в миски по порядку і складайте шматочки на пергаментний папір. Обережно опустіть стегна в гаряче масло. Засмажувати протягом 2 хвилин, потім обережно переворніте, щоб курка жарилася рівномірно, і готуйте протягом 6-12 хвилин (залежить від товщини шматка), до золотисто-коричневого кольору.
Готові шматочки перекладайте на паперовий рушник, щоб стекли надлишки масла.


http://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - http://vk.com/xo4y_icti | Теги: кулінарія, з кефіром, Смажена, курка, кулінарні рецепти
Переглядів: 1281 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика