rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Голубці з селерою
29.07.2014, 16:09

Інгредієнти:

• 1 капустина (близько1 кг.),
• 1 склянка рису,
• 2 кореня селери,
• 2 морквини,
• 2 цибулини,
• 1 корінь петрушки,
• 100 гр.олії,
• сіль,
• перець.

Спосіб приготування:

1.У капусти виріжте середину, опустіть качан у кип'яток і залишіть, поки не вистигне.
2. Розберіть капусту на окремі листочки. На кожен листочок викладіть фарш і загорніть у вигляді конвертиків.

Приготування фаршу:

1. Рис відваріть і вистудіть.
2. Цибулю дрібно поріжте і обсмажте в олії до золотистого кольору.
3. Додайте решту овочів, натертих на крупній тертці і тушкуйте до м'якості.
4. Овочі змішайте з рисом.
5. Посоліть, поперчіть і ретельно вимішайте.

Голубці залийте підсоленим кип'ятком і тушкуйте до готовності. Подавайте з томатним соусом.
Смачного!


https://vk.com/bestreceptiki
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - https://vk.com/bestreceptiki | Теги: кулінарія, селера, голубці, кулінарні рецепти
Переглядів: 1090 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика