rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Медовий бісквіт
17.02.2015, 21:55

Яйця - 3 шт.
Цукрова пудра - 70 гр.
Рідкий мед - 1 ст.л.
Борошно пшеничне - 120 гр.
Варена згущене молоко - 300 гр.
Вершкове масло - 100 гр.
Волоські горіхи - 1 ст.
Білий шоколад - 150 гр.

Бісквіт, приготований на медовій основі, виходить особливо пишним і високим, тому що завдяки меду тісто при збиванні добре збільшується в об'ємі.

1. Змішати яйця, рідкий мед і цукрову пудру. Збивати міксером до тих пір, поки маса не збільшиться в 3-4 рази і не посвітлішає.

2. Додати просіяне борошно. Перемішати, піднімаючи тісто знизу вгору.

3. Тісто вилити у форму для випічки і поставити в розігріту до 180 гр. духовку. Готовність бісквіта перевіряти дерев'яною шпажкою.

4. Бісквіт повністю охолодити. Гострим ножем розрізати на 2 частини.

Для крему:

- Згущене молоко проварити на водяній бані 1 годину;
- Додати м'яке вершкове масло і збити до отримання пишної маси;
- Горіхи подрібнити і додати в крем.

Нижній корж просочити кремом і накрити верхньою частиною. Верх торта рівномірно намазати кремом, що залишився.



Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | | Теги: медовий, кулінарні рецепти, бісквіт
Переглядів: 1138 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика