1 ) Змішати теплу воду і цукор. Додати дріжджі. Залишити на 10 хвилин , поки дріжджі не заграють і не з'явиться пінка висотою 1,5-2 см.
2 ) Вилити в глибоку ємність. Додати сіль , оливкова олія
3 ) Додати борошно , замісити тісто. Тісто виходить густе. Ємність накрити , поставити в тепле місце , дати тесту піднятися (близько 1 години).
4 ) Ковбасу нарізати кружечками
5 ) Моцареллу нарізати тонкими пластинами (або натерти на крупній тертці)
6 ) Тісто викласти на посипану борошном поверхню , розділити на дві частини. Розкачати в пласт товщиною 3-5 мм. За допомогою великої тарілки (у мене 25 см.) вирізати коло .
7 ) Тісто перекласти на деко, посипане борошном. змастити соусом
8 ) Викласти моцарелу і пепероні . Випікати 20-25 хвилин при температурі 220 градусів
СОУС ДЛЯ ПІЦИ ***
1 ) 500 гр. помідорів залити окропом на 10-15 хвилин. Після чого зняти з помідор шкірку. Порізати на шматочки і подрібнити в блендері.
2 ) 1 червону цибулину почистити і дрібно нарізати ; дрібно нарізати 2 зубчики часнику. Всі обеаріть на олівковм маслі 2-3 хвилини.
3 ) Додати до цибулі і часнику помідори і тушкувати на середньому вогні до випаровування рідини.
4 ) Посолити , додати базилік і орегано.