Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Цікаво... » Ісус у Найсвятіших Тайнах врятував сестру монахиню в Ємені
07:58
Ісус у Найсвятіших Тайнах врятував сестру монахиню в Ємені

Світ сколихнула звістка про вбивство у Ємені. Вбили тих, хто був найменш небезпечним – сестер монахинь, осіб літнього віку та інвалідів. Однак у всій цій історії є також і чудо.

Нападники, озброєні автоматами, вбили охорону притулку для літніх осіб, щоб потрапити всередину, і всіх, хто стояв на їхньому шляху. Згідно зі свідченнями, при вході в резиденцію, джихадисти заспокоїли людей похилого віку та інвалідів, і запевнили, що вони не будуть вбивати їх, бо вони шукали тільки християн.

Ця історія підтверджує заяви єпископа Апостольського Вікаріату Південної Аравії, який сказав, що "немає ніяких сумнівів в тому, що сестри стали жертвами ненависті до нашої віри", і пояснив, що існують деякі радикальні групи в цьому регіоні з мусульманською більшістю: "просто вони не хочуть терпіти присутності християн, які служать найбіднішим з бідних".

Проте згідно зі свідченням волонтерки Місіонерок Божественної Любові, деякі з літніх людей, яким служили монахині, прийшли на їх захист під час нападу і були вбиті. Джихадисти також захопили кілька волонтерів, які допомагали сестрам служити бідним у притулку.

Нарешті зловмисники досягли своєї дійсної мети: монахинь, яких вони звинувачували у християнському прозелітизмі серед людей, яким вони служили. Четверо з них загинули від вогню терористів, а деяким, згідно свідчень, навіть розбили голови.

Тільки одній сестрі вдалося пережити бійню, це була настоятелька монастиря, про котру досі думали, що вона сховалася, щоби зберегти своє життя. Але ця сестра не сховалась, але, як дізналася про напад, побігла до каплиці, щоб зберегти Пресвяті Дари, які зберігались в дарохранительниці (табернаклі).

Єдина місіонерка, яка пережила трагедію, відкрила табернакль і намагалася спожити Пресвяті Дари, щоб запобігти їх оскверненню, коли в каплицю увірвався один з нападників. Коли настоятелька була готова прийняти смерть, як це сталося з її співсестрами, то джихадист обернувся і покинув місце, не помічаючи, мабуть, присутності монахині.

Це було описано місіонерками як чудо Сакраментального Ісуса (тобто, Ісуса в Найсвятіших Тайнах), Котрого та сестра хотіла врятувати від наруги, ризикуючи своїм власним життям. Настоятелька є єдиною, яка залишилася в живих після атаки у Ємені. Під час нападу був викрадений індійський священик Том Узунналіл, який був капеланом Місіонерок Божественної Любові і тимчасово проживав з ними, після того, як його парафія пережила напад від групи озброєних людей у вересні минулого року в кварталі Ал-Тауахі, в центрі міста Адені.
http://www.misionar.in.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Цікаво... | Переглядів: 1018 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: християнофобія, ісламізація, Переслідування християн, цікаво, Чудо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика