Для соусу:
4 ст. гарячої води
250 г томатного соусу
3 зуб. часнику
сіль-перець
У рецепті ще вказана ложка супового порошку, але я не додавала.
У фарш натерти цибулю і часник , додати дрібно нарізану петрушку , сіль - перець і манку ( сухарі ) . Добре вимісити .
У баклажанів відрізати кінчики , нарізати на кружки товщиною приблизно 2 см , потім кожен гурток розрізати навпіл , чи не дорізаючи до кінця. Має вийти щось типу книжки) .
У кожен такий кишеню натолкать фаршу ( він добре ліпиться за рахунок манки ) , обваляти в яйці і борошні і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
У касрюлю налити гарячу воду , додати туди томатний соус , натертий чесно , сіль - перець. Все змішати , баклажани викласти в ємність для запікання або каструлю для гасіння (я гасила на плиті) . Залити соусом і запекти - стушкувати . На плиті я готувала близько 40 хвилин.