|
| | |
|
Суп з грибами по селянськи
|
20.06.2014, 10:28 |
Інгрідієнти:
- Сушені гриби 50-70 гр.
- Картопля 750-800 гр.
- Морква 100-125 гр.
- Капуста (свіжа або квашена) 500 гр.
- Петрушка 100 гр.
- Цибуля 50-70 гр.
- Цибуля-порей 50-70 гр.
- Томатне пюре або паста 100 гр.
- Масло 150 гр.
- Сметана 125-150 гр.
- Сіль.
- Лавровий лист.
- Перець.
- Зелень.
Спосіб приготування:
- Замочити та промити сухі гриби. Якщо це сухі білі гриби, то їх можна не замочувати, а просто промити від піску та землі.
- Очистити корінь петрушки та цибулю-порей. Покласти в кастрюлю та залити водою.
- Додати гриби, та проварити доки гриби не стануть м’якими.
- Додати трішки солі, лавровий лист та перець і проварити ще трохи, доки гриби не упустяться на дно.
- Бульйон процідити через сито або марлю.
- Гриби, моркву та капусту порізати, додати до бульйону та проварити до напів-готовності моркви.
- Цибулю мілко нарізати та обсмажити на маслі до золотистого кольору.
- Картоплю нарізати соломкою або кубиками.
- Додати картоплю та цибулю та проварити до готовності картоплі.
- Додати томатну пасту та ще раз довести до кипіння.
- Суп розлити по тарілкам та приправити сметаною і зеленню за смаком.
- Смачного !
http://mushrooms.com.ua
Схожі матеріали:
|
Додав: Anatoliі☩UCT☩ |
Джерело матеріалу - http://mushrooms.com.ua
| Теги: по селянськи, Суп з грибами, кулінарні рецепти, гриби
|
Переглядів: 1209
| Рейтинг: 0.0/0 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
| |
| | |
|
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці
Відправляємо:
|
|