Приготуйте ніжний сирний суп зі шматочками форелі і грибами. Просто смакота, а не суп!
інгредієнти:
250 г філе форелі
200 г картоплі
100 г моркви
80 г цибулі
100 г печериць
150 г плавленого сиру
100 г твердого сиру
1 ч. л. крохмалю
20 г вершкового масла Почистіть овочі та гриби, наріжте шматочками. Закип'ятіть воду , додайте картоплю . Обсмажте на сковороді на вершковому маслі цибулю , моркву і гриби.
Додайте овочі до картоплі . Варіть їх до готовності картоплі. Наріжте плавлений сир і додайте його разом з тертим твердим сиром в суп. Коли сир розплавиться , посоліть , поперчіть , додайте сушений селера і лавровий лист.
Після наріжте невеликими шматочками філе форелі і додайте їх у суп , готуйте 5 хвилин. Після розведіть крохмаль з водою і влийте в суп , перемішайте.
Посипте зеленню , базиліком і готуйте ще 2 хвилини.