Інгредієнти:
Для макового шару:
200г маку,
2 яйця,
4 ст.л. цукру,
25 г родзинок,
5-6 горіхів,
1 ст.ложка апельсинових цукатів Для сирного шару:
500 г сиру,
2 ст.ложки сметани,
1 пачка ванільного пудингу,
3 ст.л. апельсинових цукатів,
100 г родзинок - бажано світлого і темного,
3 яйця,
5 ст. ложок цукру
Для шоколадного шару:
4 яйця,
8 ст. ложок борошна,
4 ст. ложки темного какао,
2 Березня ч. ложки соди,
щіпка солі,
6 ст.ложок цукру
Для крему:
200 г сметани,
1 ч. л. розчинної кави,
1 яйце,
1 ч. ложка борошна,
4 ст. ложки цукру,
200 г вершкового масла.
Приготування:
- Сир розтерти зі сметаною і цукром. Додати яйця , цукати , пудинг і родзинки. Всі розтерти до однорідної маси.
- Мак запарити і тричі змолоти на м " м'ясорубці з горіхами. Додати родзинки , цукати , цукор і яйця. Все вимішати.
- Форму 15х30 см вистелити пергаментним папером. Виклали макову масу. Зверху - сирну . Залити все зверху шоколадною масою.
- Для шоколадної маси яйця збити з цукром в пишну масу , за допомогою міксера протягом 5-6 хвилин. Легко змішати з борошном , какао і розпушувачем .
- Випікати 35-40 хвилин при 190 * С.
- Охолоджений корж перевернути на пергаментний папір , посипану сухарями і зняти з верхнього коржа пергамент.
- Для крему сметану розмішати з яйцем , кава і цукром. Заварити до густої маси. Остудити . Збити з маслом на пухку масу.
- Корж розрізати на 2 частини. На одну частину ( маком вгору) намазати крем. Зверху поставити другу частину коржа маком вниз.
https://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
|