Шоколадний торт без випічки з бананами і полуницею
17.07.2014, 09:58
150 г фундука
250 г мигдалю
200 г фініків
1 столова ложкаі какао-порошку
50 г вершкового масла (в оригіналі - кокосове масло)
50 мл води
2 банани, полуниця
Верхній шар:
300 г фініків (замочити в 250 мл води мінімум на годину)
2 столових ложки какао-порошку
50 г вершкового масла (в оригіналі - кокосове масло)
1 стручок ванілі Горіхи сміливі в кухонному комбайні до стану борошна. Додайте фініки і збийте знову до отримання м'якої однорідної маси. Додайте какао, масло і воду. Швидко все перемішайте і викладіть на дні форми. Тепер викладіть шар нарізаних фруктів.
Приготуйте верхній шар для чого збийте в блендері фініки з водою, в якій замочували їх, до отримання однорідної пасти. Додайте какао, масло і насіння ванілі. Перемішайте, але занадто довго, інакше маса затвердіє. Закрийте цією масою фрукти і поставте в холодильник на 4 години.