rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Шоколадні каннолі
18.07.2014, 10:07

Начинка:
420 г сиру Рікотта
1/4 склянки цукрового піску
4 чайні ложки несолодкого какао-порошку
1 чайна ложка ванілі
1/2 ч.л. дрібно подрібненої апельсинової цедри
1/4 склянки дрібно нарізаного гіркого або темного шоколаду

10-12 Домашній шоколад каннолі снарядів або упакованих снарядів каннолі
цукрова пудра
Несолодкий какао-порошок (за бажанням)
каннолі:
2 склянки борошна
1/2 склянки цукру
1/2 склянки несолодкого какао-порошку
1/8 ч.л. солі
1/4 склянки маргарину
2 яйця, злегка збитих
1/4 чашки молока
2 столові ложки меду
1 яєчний білок
Олія для смаження
У середній мисці змішайте борошно, цукор, какао-порошок і сіль. Змішайте всі інгредієнти до консистенції грубих крихт. У невеликій мисці змішайте яйця, молоко і мед. Додайте яєчну суміш до суміші борошна. Вимісити тісто і сформуйте кулю. Розділіть тісто навпіл.
На злегка посипаною борошном поверхні розкачайте кожну частину тесту на 16-дюймові квадрати. Розріжте кожен квадрат на шістнадцять 4-дюймових квадратиків. Оберніть кожен квадрат навколо змазаних маслом форм для каннолі.
У невеликій мисці злегка збийте 1 яєчний білок. Змочіть краї тіста в місцях, де воно з'єднується, яєчним білком, злегка натисніть, щоб склеїти. Запікайте каннолі в рослинному маслі близько 1 хвилини або до золотисто-коричневого кольору. Складіть на паперові рушники, щоб вбралося зайве масло. Остудіть.
У середній мисці змішайте сир Рікотта, цукор, 4 чайні ложки какао-порошку, ваніль і апельсинову цедру. Додайте шоколад. Накрийте кришкою і охолодіть.
За допомогою кондитерського мішка, заповніть оболонки каннолі. При бажанні, накрийте кришкою і охолодіть протягом 1 години. Перед подачею на стіл посипте каннолі цукровою пудрою і какао-порошком.


http://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - http://vk.com/xo4y_icti | Теги: Шоколадні, кулінарія, каннолі, кулінарні рецепти
Переглядів: 1119 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика