10-12 Домашній шоколад каннолі снарядів або упакованих снарядів каннолі
цукрова пудра
Несолодкий какао-порошок (за бажанням)
каннолі:
2 склянки борошна
1/2 склянки цукру
1/2 склянки несолодкого какао-порошку
1/8 ч.л. солі
1/4 склянки маргарину
2 яйця, злегка збитих
1/4 чашки молока
2 столові ложки меду
1 яєчний білок
Олія для смаження
У середній мисці змішайте борошно, цукор, какао-порошок і сіль. Змішайте всі інгредієнти до консистенції грубих крихт. У невеликій мисці змішайте яйця, молоко і мед. Додайте яєчну суміш до суміші борошна. Вимісити тісто і сформуйте кулю. Розділіть тісто навпіл.
На злегка посипаною борошном поверхні розкачайте кожну частину тесту на 16-дюймові квадрати. Розріжте кожен квадрат на шістнадцять 4-дюймових квадратиків. Оберніть кожен квадрат навколо змазаних маслом форм для каннолі.
У невеликій мисці злегка збийте 1 яєчний білок. Змочіть краї тіста в місцях, де воно з'єднується, яєчним білком, злегка натисніть, щоб склеїти. Запікайте каннолі в рослинному маслі близько 1 хвилини або до золотисто-коричневого кольору. Складіть на паперові рушники, щоб вбралося зайве масло. Остудіть.
У середній мисці змішайте сир Рікотта, цукор, 4 чайні ложки какао-порошку, ваніль і апельсинову цедру. Додайте шоколад. Накрийте кришкою і охолодіть.
За допомогою кондитерського мішка, заповніть оболонки каннолі. При бажанні, накрийте кришкою і охолодіть протягом 1 години. Перед подачею на стіл посипте каннолі цукровою пудрою і какао-порошком.