Тісто:
3 склянки борошна, 1 склянка цукру, 2 ст.ложки вершкового масла, 3 яйця, 2/3 ч. ложки соди, погасити, щіпка солі
Для крему: 1 л молока, 3 яйця, 2 ст. ложки борошна, 1 склянка цукру, ванілін (за бажанням), 250 гр вершкового масла.
Збиваємо яйця з цукром, додаємо м'яке масло, сіль, соду і 2.5 склянки борошна. Півсклянки борошна залишаємо для розкачування коржів. Замішуємо тісто і залишаємо відпочити хвилин на 15-20. В цей час готуємо крем: розтираємо яйця з цукром, додаємо борошно, перемішуємо і розводимо холодним молоком. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння безперервно помішуючи збивачкою, щоб не пригоріла або не було грудочок. Коли закипить, знімаємо з вогню і додаємо ванілін. Залишаємо крем остигати. Якщо Ви хочете зробити крем вершковим, додайте в охолоджену суміш м'яке вершкове масло і злегка збийте.
Ділимо тісто на 14-15 шматочків. Я розкачувала ковбаску і різала на порції. У мене вийшло 14 коржів. Розігріваємо сковороду і на середньому вогні печемо розкатані коржі. Печуться моментально, як млинці, тільки встигай перевертати. Печемо на сухій сковороді. У кожного випеченого коржа я обрізала краю, поклавши на нього тарілку меншим діаметром. Змащуємо теплим кремом кожен корж і обсипаємо горіхами і крихтою (за бажанням).
Торт готовий!