1. Ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі яловичину, солимо і перчимо її до смаку, розкладаємо в однаковій кількості по чотирьох горщикам.
2. Шаткуємо капусту і обсмажуємо її на рослинній олії.
3.Розкладаємо по горщикам.
4. Обсмажуємо нарізану на невеликі кубики картоплю.
5. Викладаємо її третім шаром.
6. Нарізаємо і обсмажуємо цибулю, моркву, часник і шампіньйони.
7. Викладаємо на картоплю.
8. У кожен горщик кладемо по два кружечка помідора.
9. Змащуємо помідори майонезом і засипаємо сиром.
10. У склянці з окропом розчиняємо половину столової ложки солі і розливаємо в рівній кількості по чотирьох горщикам, після чого ставимо печеню в розігріту духовку приблизно на годину.