rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Суп з картоплею та сушеними грибами
20.06.2014, 11:27

Інгрідієнти:

  • Картопля 3-4 шт. (середнього розміру)
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1/2, або 1 мала.
  • Корінь петрушки 1-2 шт.
  • Масло 1-2 ч.л.
  • Томатне пюре або паста 1 ч.л.
  • Сушені гриби 3-4 ст.л.
  • Зелень за смаком

Спосіб приготування:

  1. Сушені гриби потрібно залити водою і залишити на на декілька годин, або на ніч. Якщо використовуються сухі білі гриби, то можна їх не замочувати.
  2. Приготувати грибний бульйон. Відварити гриби 10 хвилин.
  3. Корінь петрушки нарізати соломкою, цибулю мілко потрібнити, додати томатне пюре і все разо обсмажити на маслі.
  4. В киплячий грибний додати обсмажені цибулю та корінь петршки.
  5. Нарізати картоплю кубиками та додати до бульйону.
  6. Все разом проварити 15-20 хвилин до готовності.
  7. Коли суп буде готовий приправити сіллю та перцем за смаком.
  8. Смачного!


http://mushrooms.com.ua
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - http://mushrooms.com.ua | Теги: кулінарія, гриби, кулінарні рецепти
Переглядів: 1205 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика