|
| | |
|
Суп з картоплею та сушеними грибами
|
20.06.2014, 11:27 |
Інгрідієнти:
- Картопля 3-4 шт. (середнього розміру)
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1/2, або 1 мала.
- Корінь петрушки 1-2 шт.
- Масло 1-2 ч.л.
- Томатне пюре або паста 1 ч.л.
- Сушені гриби 3-4 ст.л.
- Зелень за смаком
Спосіб приготування:
- Сушені гриби потрібно залити водою і залишити на на декілька годин, або на ніч. Якщо використовуються сухі білі гриби, то можна їх не замочувати.
- Приготувати грибний бульйон. Відварити гриби 10 хвилин.
- Корінь петрушки нарізати соломкою, цибулю мілко потрібнити, додати томатне пюре і все разо обсмажити на маслі.
- В киплячий грибний додати обсмажені цибулю та корінь петршки.
- Нарізати картоплю кубиками та додати до бульйону.
- Все разом проварити 15-20 хвилин до готовності.
- Коли суп буде готовий приправити сіллю та перцем за смаком.
- Смачного!
http://mushrooms.com.ua
Схожі матеріали:
|
Додав: Anatoliі☩UCT☩ |
Джерело матеріалу - http://mushrooms.com.ua
| Теги: кулінарія, гриби, кулінарні рецепти
|
Переглядів: 1205
| Рейтинг: 0.0/0 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
| |
| | |
|
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці
Відправляємо:
|
|