Вам знадобиться для торта з курячої печінки:
500 г курячої печінки
4 ст.л. борошна 2 яйця (сирих)
2 зварених круто яйця
сіль, перець за смаком
сода на кінчику ножа
3 зубчики часнику
100 р майонезу
100 г сметани
свіжий кріп
олія для смаження
Спосіб приготування торта з курячої печінки:
Печінку добре миємо, видаляємо плівочки. Просушуємо на паперовому рушнику і складаємо в блендер. Туди ж відправляємо цибулю, 2 яйця, борошно, соду. Солимо і перчимо, готуємо свого роду фарш.
Розігріваємо сковорідку, додаємо олії, викладаємо ложкою млинці. Смажимо кілька хвилин з обох сторін. Смажаться вони досить швидко.
Тим часом готуємо соус з майонезу, сметани і часнику. Готується він швидко, поки смажиться перший коржик. Потім знімаємо його зі сковороди і обов'язково поки гарячий намазуємо нашим соусом.
Поки смажиться наступний, викладаємо зверху тонко нарізані помідори. Повторюємо шари. Таким чином збираємо наш торт з печінки.
Варені яйця натерти на дрібній тертці для прикраси торта з печінки. (Я використовувала зелену цибулю і шматочок помідора). Тортику потрібно дати настоятися пару годин у холодильнику. Тоді він виходить ще смачніше. Торт з курячої печінки готовий.