Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Листопад » 01
"При читанні газети "The New York Times" може скластися враження, що американці мають вже другу, окрім бейсболу, національну розвагу, а саме антикатолицизм" - написав митрополит Нью-Йорка архиєпископ Тімоті Долан у відкритому листі до редакції газети.

"The New York Times" не погодився, однак, на його публікацію. Нью-Йоркський митрополит скаржиться на систематичне очорнення Церкви і вибірковий підхід до відомостей, що проявляється між іншим і у тому, як газета інформує про сексуальні скандали. Прикрашаються чи пропускаються інциденти, що трапляються в некатолицьких релігійних спільнотах або в публічних інститутах, натомість витягується і надається невідповідного розголосу тим, які стаютьс ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1284 | Додав: traducionalist | Дата: 01.11.2009 | Коментарі (0)

Організатори Чемпіонату Світу з футболу у 2010 році в ЮАР планують розпочати його в чисто «африканському стилі». Дійство має розпочатися жертвуванням корови на честь місцевих духів, щоб вони «благословили» чемпіонат.

Про це заявив верховний жрець ЮАР Золані Мківа. Власне такий початок Чемпіонату мав би, на думку жерця, підкреслити чисто африканський характер дійства і святкувань.

http://christusimperat.org/uk/node/20347

Категорія: Секти, культи, окультизм | Переглядів: 1248 | Додав: traducionalist | Дата: 01.11.2009 | Коментарі (0)

Как минимум 7 млн католиков из 170 стран, включая сотни епископов и кардиналов, подписали петицию с призывом к Папе Римскому объявить Марию "духовной матерью человечества, соискупительницей с Иисусом Искупителем, посредницей всех молитв к Иисусу Примирителю и защитницей человеческой расы перед Иисусом Христом", сообщает Портал-Credo.ru со ссылкой на "NorthJersey.com" от 22 октября.

Когда в начале этого года, обращаясь к толпе на площади св. Петра, Папа Римский назвал Деву Марию "молча следующей за своим Сыном Иисусом на Голгофу, принимающей участие в Его великих страданиях и Жертве, и таким образом сотрудничающей в мистерии спасения и ставшей матерью всех верующих", большинство слушателе ... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1332 | Додав: traducionalist | Дата: 01.11.2009 | Коментарі (0)

„Християни покликані об’єднатись, для того, щоб дати світу достовірне свідчення відповідальності за збереження Створіння і співпрацювати на всіх можливих полях для того щоб наша Земля могла зберегти даровану Богом велич, красу та щедрість.” З такими словами звернувся Святіший Отець Венедикт XVI у посланні на ім’я Його святості Константинопільського Патріарха Варфоломія І, з нагоди відкриття 8-го симпозіуму “Релігія, наука, довкілля”, який проходить під патронатом Екуменічного патріархату 18-25 жовтня 2009 р. під робочою темою: “Відновити рівновагу: велика ріка Місісіпі”. Послання папи було зачитане архиєпископом Нового Орлеану (де відбувається симпозіум) Міхаелем Аймондом.

”Вирішення еко ... Читати далі »

Категорія: Папа Бенедикт ХVI | Переглядів: 1442 | Додав: traducionalist | Дата: 01.11.2009 | Коментарі (0)

Розповсюдження грипу не є причиною для зниження інтенсивності молитовного життя віруючих. Таку точку зору висловив глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Любомир ГУЗАР. Про це УНІАН повідомили у Департаменті інформації УГКЦ.

«Хто відчуває, що занедужав повинен утриматися від відвідування храму. Хто здоровий – має, вживши всіх необхідних захисних заходів, прийти і спільно із своєю парафією молитися за здоров’я і полегшення страждань тих, хто занедужав», – сказав Любомир ГУЗАР, відповідаючи на заклики місцевих чи центральних органів влади щодо обмеження проведення богослужінь у зв`язку з епідемією грипу.

При цьому предстоятель УГКЦ пояснив, що, попри існуючі випадки нез ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1235 | Додав: traducionalist | Дата: 01.11.2009 | Коментарі (0)

Єпарх Тернопільсько-Зборівський Української Греко-Католицької Церкви Василій СЕМЕНЮК закликав духовенство та усіх віруючих краю до додаткових молитов під час епідемії. Як повідомляє прес-служба Тернопільсько-Зборівської єпархії, єпископ звернувся до священиків із проханням після ранішньої Божественної Літургії здійснювати чин освячення води та молитися до святого Пантелеймона-цілителя, а після вечірнього Богослужіння – вервицю до Богородиці за оздоровлення усіх хворих та відвернення недуги. “Дорогі у Христі, станьмо у щирій молитві перед лицем Господа та єдиним серцем благаймо у милосердного Владики, аби оберіг наш край від лиха епідемії. Нехай Боже благословення перебуває з вами та скріплює ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1157 | Додав: traducionalist | Дата: 01.11.2009 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика