Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Листопад » 05
Європейський суд з прав людини ухвалив прибрати зображення розіп’ятого Христа з італійських шкіл, повідомляє ВВС News. На думку суду, наявність у класах католицьких символів є порушенням прав батьків на виховання дітей згідно з їх власними переконаннями. Позивачем у цій справі виступила Соїле Лаутсі (Soile Lautsi), італійка з фінським корінням, яка хоче дати своїм дітям світську освіту. Вона подала скаргу до Європейського суду, оскільки в загальноосвітній школі на півночі Італії, куди ходили її діти, символ розп`яття можна було побачити практично в будь-якій з кімнат. А місцеві органи влади не реагували на протести Лаутсі.

Проте те, що Страсбурзький суд задовольнив п ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1253 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

На Волині на трьох гарбузах, щовиростила 77-річна Надія КУШНІРЧУК – мешканка села Рудники Маневицького району, з’явилося зображення хрестів.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Волинської єпархії УПЦ, на думку мешканців села, хрести на гарбузах не справа рук людини. Вони проявилися тут самі собою.

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

«Це хрести дійсно не людьми написані. Якщо переглянути сторінки Біблії, то ми побачимо, що Господь посилає знамення. Через них Він готує своїх духовних дітей до якоїсь події. У Старому Завіті були пророки, які проповідували, закликали людей до каяття. Є вони і в Новому За ... Читати далі »

Категорія: Повчальні історії, притчі | Переглядів: 1459 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

На Тернопільщині у храмах Бучацької єпархії Української Греко-Католицької Церкви на час епідемії перед літургіями будуть дзвонити у дзвони до півгодини. Як повідомили в перс-службі єпархії, відповідне прохання отримали від єпископа усі священики. Також їм рекомендовано під час Сугубій єктенії (сукупності молитв, що читаються дияконом або священиком при кожному богослужінні від імені віруючих та містять прохання та звернення до Бога – УНІАН) проголошувати прошення за видужання всіх уражених епідемією, за припинення епідемії.
Крім того, священики повинні проводити сповіді та жертвувати Пресвяту Євхаристію, а після літургій – промовляти з парафіянами молитви “Отче наш” та “Богородице Дів ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1272 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

У Тернополі освятили новий храм Софії Премудрості Божої на території Тернопільського національного педагогічного університету. Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-службі Тернопільсько-Зборівської ієпархії Української Греко-Католицької Церкви, храм збудований для студентів і викладачів. До збору коштів на будівництво студентської церкви долучились студенти та мирянські організації єпархії.
Чин освячення нового храму здійснив єпарх Тернопільсько-Зборівський Василій СЕМЕНЮК. Він подякував педколективу вузу, студентам, спільнотам студентів-католиків “Обнова”, “Знамемення”, інтелігенції імені Святої Софії та людям доброї волі, які допомагали працею, коштами та молитвою спорудити храм. ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1331 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Священнослужителі Прикарпаття найбільшою силою в боротьбі з хворобами вважають молитву та таїнства. Про це йдеться у Зверненні до парафіян представників церков Івано-Франківських єпархій.

«Дорогі і возлюблені в Христі брати і сестри. Багато наших близьких, рідних, колег по роботі і жителів нашого краю стурбовані тим лихом, яке прийшло до нас!, - наголошується у Зверненні. - Закликаємо всіх вірних та духовенство до молитви і збереження спокою внаслідок поширення інфекції грипу та виникнення складної епідеміологічної ситуації на теренах нашої Батьківщини».. Автори документа нагадують, що «впродовж багатьох століть поширювалися різні хвороби, однак Церква завжди перебувала в спільному молит ... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1372 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

"Здесь вам не тут (рос.)" - блискуча аргументація радянського прапорщика, гідна образу думки Обами, який разом зі своїм оточенням, в урочистій обстановці підписав законопроект, що осуджує так звані "злочини з мотивів ненависті".

У самому формулюванні цього закону вже закладена деяка тавтологія - "злочин з мотивів ненависті", а що бувають злочини "з любові"? Ах так, бувають: Отелло задушив Дездемону не з ненависті, а з любові, вірніше з ревнощів. В інших випадках, такі злочини як вбивство, побиття і насильство походять все-таки не з найкращих спонукань, до яких і ревнощі все ж відносяться.

Так для чого ж Обама підписав закон, який нічого не додає до безпеки громадян Америки? На галяви ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1310 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Роман ІВАСІВ

Уперше на Прикарпатті відкрито пам’ятник митрополитові Андрею Шептицькому. Ця небуденна подія відбулася в Галичі у суботу, в переддень 65-ліття його смерті. Пам’ятні заходи розпочалися Службою Божою, яку очолив владика Софрон Мудрий у співслужінні Галицького декана отця-мітрата Василя Завірача, ініціатора скульптурного образу, та духовенства Галицького деканату. По закінченні Літургії декан отець-мітрат Василь Завірач висловив особливу подяку тим, хто приклав зусиль у цьому поважному культурному проекті: скульптору Петрові Перекліті, Дмитрові Горчаку, Олексієві Сализі, усім небайдужим галичанам, хто долучився до створення пам’ятника.

Відомо, що Слуга Бо ... Читати далі »

Категорія: Культура | Переглядів: 1526 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Павло КУЗИК

Щоразу, коли виникає якась надзвичайна ситуація (стихійні лиха, епідемії, терористичні акти), з’являється багато чуток про їх причини та наслідки, багато з яких є видозміненими міськими легендами. Чимало таких чуток виникло й останніми днями в зв’язку з епідемією ГРЗ в Західній Україні. Їх можна поділити на кілька категорій.

Перша категорія стосується причин виникнення хвороби. Не менше половини цих чуток говорять, що збудника захворювання було розпилено з літаків. Деталі щодо природи збудника, географії і причин розпилення різняться. Нас заразили свинячим грипом або виведеним у лабораторії невідомим штамом чи то «москалі», які нарешті вирішили провчити непокірливих жител ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1463 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Леся ТУГАЙ

На Прикарпатті в селі Усті Снятинського району живе Євген Грицяк, один із ватажків Норильського повстання в ГУЛАГу. Повстання, котре стало початком кінця репресивної сталінської системи. Повстання, яке назвали повстанням Духу, яке визріло в умах тих, котрі після смерті Сталіна, здобули надію. Ще 1978 року Євген Грицяк написав книгу спогадів «Норильське повстання». 1980 р. вона вийшла в Канаді у видавництві «Смолоскип», згодом її перевидавали ще в Києві, Харкові, Москві, недавно — у Чернівцях. Режисер Михайло Ткачук зняв за книгою документальний фільм «Загадка Норильського повстаня». Фільм здобув Національну премію імені Тараса Шевченка, однак Євген Грицяк не став відомим на св ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1558 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Євген ПАСТУХОВ

«Душу й тіло ми положим за нашу свободу і покажем, що ми, браття, козацького роду» — слова з Державного Гимну України... Козацького роду... Про козацьку доблесть багато написано й сказано. Козаки не лише захищали свій край, вони й самі ходили в морські та сухопутні походи на ворога — визволяти полонених (є відомості, що тих, хто відмовлявся повертатися додому, козаки вбивали), забрати із собою якомога більше продовольства та зброї....

Свої славетні морські походи козаки здійснювали на невеликих, але мобільних човнах, що звалися чайками. Вони були в десятки разів менші за величезні турецькі галери, проте набагато швидші. Козаки, які чудово знали місцевість, могли у будь ... Читати далі »

Категорія: Культура | Переглядів: 1473 | Додав: traducionalist | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика