Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Березень » 01

Папа Римський оголосив про майбутню канонізацію австралійської черниці Мері Маккіллоп. 17 жовтня блаженна Мері буде зарахована Римо-Католицькою Церквою до лику святих. Мері Маккіллоп стане однією з небагатьох святих, що за життя були відлучені від церкви за непокору. Втім, це рішення було скасоване. Народжена в бідній сім'ї в Мельбурні в 1842 році Маккіллоп велику частину свого життя присвятила допомозі потребуючим. Вона вважала, що для людей дуже важливо здобути гідну освіту. У 1866 році Маккіллоп відкрила першу безкоштовну католицьку школу в Австралії. Про те, щоб зарахувати Маккілоп до лику святих, заговорили майже відразу після її смерті в 1909 році. У 1995 році Папа Іва ... Читати далі »

Категорія: Життя Святих | Переглядів: 1401 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 01.03.2010 | Коментарі (0)

Гортаючи Старий Завіт, подумки дивуєшся, як просто і мудро Господь створив цей світ та людину. Закінчивши творення світу, Бог спочив сьомого дня – і будь-яка людина сотворена так, що потребує відпочинку. Створивши чоловіка, Бог подарував йому владу над цілим світом – і сказав «недобре чоловікові бути самому» (пор. Бут 2,18). Можливо, потреба любові в Адамі перевищувала потребу влади – і Господь довершив сотворіння людини, створивши жінку.
Людина відчуває потребу в чомусь, коли її цього позбавити. Змусьте на якийсь час тяжко працювати у неділю того, хто вже звик не зважати на даний Богом день відпочинку. Парадоксально, але тільки тоді, коли людина задихатиметься від вис ... Читати далі »
Категорія: Повчальні історії, притчі | Переглядів: 1324 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 01.03.2010 | Коментарі (0)

Розмова з архиєпископом Бруно Форте.

Про те, що таке віра та про значення хреста з арх. Бруно Форте розмовляє о. Томаш Яклєвіч. (Інтерв’ю проведено під час реколекцій, які арх. Форте виголосив для священників у Центрі Духовної Формації в Кракові. Віра – це боротьба з Богом, в якій дозволяю Йому перемогти.)
Архиєпископ Бруно Форте (народ. 1949) має 37 років священства, вже шість років єпископ Чієті-Васто. Найвідоміший сучасний теолог в Італії.
О. Томаш Яклєвіч: Владико, ви виголосили останні великопісні реколекції Йоану Павлу ІІ у 2004 році. Як воно, виголошувати реколекції святому?
Арх. Бруно Форте: - Це була чиста благодать. На щось таке можна погодити ... Читати далі »
Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1600 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 01.03.2010 | Коментарі (0)

Гей-активістів давно дратує небажання католиків відмовитися від християнської моралі і визнати гомосексуалізм не гріхом, а варіантом норми. У Голландії, в місті Реусел (провінція Північний Брабант), на недільному богослужінні в місцевому католицькому храмі зібралися сотні активістів-гомосексуалістів, які прийшли вимагати, щоб їх допускали до Причастя. Тоді священики вирішили взагалі не проводити службу, і геї демонстративно вийшли з храму з криками і співом. Конфлікт почався в результаті того, що священик відмовив в причасті одному з відкритих геїв.
Milites Christi Imperatoris

Категорія: Безбожники | Переглядів: 1595 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 01.03.2010 | Коментарі (0)

В українській історії, без сумніву, забагато трагічних сторінок. Українці надто часто приспускають національні прапори, відзначаючи знакові дати свого минулого. Проте в українському історичному календарі є дати, які, незважаючи на трагічний контекст, пробуджують відчуття національної гордості. Скажімо, роковини смерті Симона Петлюри і Євгена Коновальця ніколи не супроводжувалися „плачем Ярославни”. Навпаки, це дні, коли образа і несправедливість поступаються відчуттю героїчності духу, ореолом якого овіяні згадані постаті. 21 лютого виповнилася чергова річниця, як у Бабиному Яру німецькі окупанти розстріляли відому українську поетесу, члена Організації Українських Націоналі ... Читати далі »
Категорія: Християнський націоналізм | Переглядів: 1503 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 01.03.2010 | Коментарі (0)

Гауляйтер (Gauleiter) – посадова особа у націонал-соціалістичній Німеччині, яка здійснювала владу на дорученій їй адміністративно-територіальній одиниці. Саме такий титул найточніше визначатиме ті функції, що їх виконуватиме Віктор Янукович на території України. Для такого висновку є кілька підстав, опертих на незаперечні факти. Згадана особа не може бути Президентом України, бо вибрана не більшістю українців, а коаліцією кримінальних угрупувань, олігархів, промосковської п’ятої колони, доморощених яничарів, запроданців, пристосуванців за сценарієм безпосередньої (Росія) чи опосередкованої (США, Європа) підтримки іноземних держав чи їх спецслужб. Те, що „великі прихильники ... Читати далі »
Категорія: Християнський націоналізм | Переглядів: 1240 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 01.03.2010 | Коментарі (0)

НАША НЕБЕСНА МАТИ

Минуло дві тисячі років від пам’ятного дня, коли Пречиста Діва Марія, відвідуючи святу Єлизавету, висловила пророчі слова: «Ось-бо віднині ублажатимуть мене всі роди. Велике-бо вчинив мені Всемогутній, і святе Його ім’я» (Лк. 1, 48-49).
Із кожним роком зростає число почитателів Божої Матері, перед її іконами горять різноко­льорові світла, і мільйони вірних у церквах навколішках співають на її честь набожні пісні. Ми долучаємося до ревних почитателів Пресвятої Богородиці, бо любимо Пречисту Діву Марію, Матір Божу, нашу Небесну Матір. Чому ми почитаємо Пресвяту Богородицю?

1. Хто щиро любить Ісуса Христа, той любить і шанує те все, що ... Читати далі »

Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 1960 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 01.03.2010 | Коментарі (1)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика