Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Квітень » 13

Чи можна коментувати анекдот або готувати до нього спростування? Тим не менше, в якості новин про Папу Римського в ЗМІ тепер публікуються анекдоти, далекі від дійсності. "Сьогодні у Ватикані прес-служба Святого Престолу оприлюднила заяву Папи Римського Бенедикта XVI, в якій йдеться про те, що він дарує The Beatles своє прощення." - пише "АиФ". Інші не відстають: "Безпрецедентний крок Папи Римського. Понтифік пробачив "The Beatles" страшний гріх за велику музику", І навіть "Ватикан підніс до рангу святих "четвірку Ліверпуля".

Так сталося, що 10 квітня ватиканська газета "Оссерваторе Романо" присвятила в розділі "Культура" статтю до 40-річчя ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1266 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)

Ось вже близько місяця газети не пропускають ні дня, щоб не торкнутися злободенної теми педофілії священиків, однак боротьба асоціацій проти зловживання малолітніми проходить непоміченою. Про це заявляє священик Фортунато Ді Ното, президент асоціації «Метер», яка вже декілька років бореться з педофілією в Інтернеті. Кілька днів тому владі було повідомлено про портал, який демонструє сексуальне насильство над дітьми. Як не дивно, про цей випадок не згадала жодна газета.

«За останній тиждень було розкрито більше 500 педопорнографічних сайтів -- повідомляє Ді Ното. - Ми також детально поінформували органи про делікатні ситуації, про які нам б ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1165 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)

Християнство, колишній оплот західної цивілізації, відступає на Заході по всіх фронтах, пише на сторінках The Washington Times Джефрі Т.Кюнер, президент Edmund Burke Institute (Вашингтон). Він посилається на скандал довкола сексуальних злочинів в Католицькій Церкві і ліберальні віяння в англіканській. У Європі запанувала секулярна неопоганська культура, хвиля секуляризму захлеснула і Америку. Порнографія, аборти, гомосексуалізм і інше - отруєні плоди філософії "Плейбою", вважає автор.

Сьогодні війна лібералів з християнством межує з помірним тоталітаризмом, стверджує Кюнер. Так, мерія міста Дейвенпорт в штаті Айова виключила з календаря Ве ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1230 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)

Иоанн XXIII

Божественным Провидением Папа

Veterum sapientia


Апостольская конституция о распространении изучения латинского языка

Мудрость древних, содержащуюся в творениях греков и римлян, а также известнейшие памятники учений древних народов следует рассматривать как некую зарю-предвестницу евангельской истины, которую Сын Божий, Законодатель и Наставник благодати и учения, просвещающий и ведущий род человеческий1, возвестил на этой земле. Ибо Отцы и Учители Церкви в выдающихся свидетельствах тех времен видели некое приуготовление душ к принятию небесных богатств, к коим Христос Иисус приобщил смертных в у ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1335 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)

До атак на Папу приєднався англійський вчений-еволюціоніст Річард Докінз. Цей, з дозволу сказати, учений муж вимагає від британської влади заарештувати папу Бенедикта ХVІ під час візиту Святішого Отця до Великобританії, який запланований на 16 - 29 вересня цього року.

Ненависть дарвіністів до релігії є відомою річчю, а особливо до теперішнього Папи. Тому вибрики «неупередженого» дарвініста не є чимось достойним здивування. Дивує інше - «неупереджений» вчений для досягнення свого безсоромно, без будь-якого прикривання своїх мотивів, об'єднався у цьому «замислі» з іншим «об'єктивним» і «неупередженим» «борцем» за права людини, письменником-а ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1078 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)

Усіх небайдужих патріотів запрошуємо стати учасниками чергового теренового змагу "ЗВИТЯГА-2010″! Протягом чотирьох днів, 1-4 травня, у Старовижівському районі на Волині молодіжна організація „Національний Альянс” проводитиме Всеукраїнську спортивно-патріотичну гру «Звитяга-2010», куди запрошує усю зацікавлену молодь. Теренова гра „Звитяга” проводитиметься уже вп’яте. У теренових іграх уже взяло участь майже 1000 молодих людей. Мета змагання – популяризація здорового способу життя, фізичний та ідеологічний вишкіл, виховання поваги до справжніх героїв – вояків ОУН-УПА, спонукання молоді до активної участі в громадському житті країни шлях ... Читати далі »
Категорія: Християнський націоналізм | Переглядів: 1471 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)

Апостольська Столиця опублікувала сьогодні інструкцію по канонічних процедурах Конгрегації Науки Віри, які застосовують у випадку сексуальних зловживань. Цей документ не впроваджує жодних нових норм чи практик. Він всього лише пояснює загальнодоступним способом, а отже зрозумілим для світських осіб і осіб, що не досвідчені у канонічному праві, як церковна влада на місцевому і центральному рівні повинна реагувати на повідомлення про зловживання. Підставою цих процедур є Кодекс Канонічного Права від 1983 р., а також Motu proprio Івана Павла II Sacramentorum sanctitatis tutela від 2001 р.

Інструкція, опублікована сьогодні на сайті Ватикану, ц ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1178 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)

Кардинал Йозеф Ратцингер,
Конгрегация Вероучения

Преодолеть фальшь и двусмысленность

В последние годы внимание Конгрегации Вероучения было обращено к проблемам, связанным с использованием фразы "Церкви-сестры", которая появилась в ряде важных документов, а также звучала во время дискуссий, посвящённых диалогу между Католической и Православной Церковью. Это выражение стало общепринятым при обозначении движения к объединению Католической и Православной Церквей.

К сожалению, в некоторых документах, а также в работах ряда богословов, вовлечённых в экуменический диалог, это выражени ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1428 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 13.04.2010 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика