Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Квітень » 23

З давніх-давен люцифер знав, що Бог має прийняти на себе людську природу, але поняття не мав, як має статися Воплочення. Відповідно до своєї запеклої гордості і зарозумілості він був повний суперечливих припущень і висновків. Позбавлений Божої ласки він часом вірив, що Христос - це Бог, задля Його великих чудес; а іншим разом - відкидав цю думку, бо бачив Його таким убогим, покірним, терплячим і втомленим. Ці сумніви морочили його аж до години Ісусової смерті на Хресті, коли він був остаточно звитяжений Спасителем.

 

Отже, лишень Господь прийняв на свої зранені святі плечі свій неймовірно тяжкий Хрест, люцифер і його ... Читати далі »

Категорія: Християнська містика | Переглядів: 2451 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (0)


Цього дня я перенеслася душею до Господа: Його душа зійшла в ад. Його зішестя я бачила детально та яскраво, але запам’ятала не дуже багато. Коли Спаситель вигукнув, віддаючи Свою Душу в руки Отця Небесного, я побачила, що Його Найсвятіша Душа спускається вздовж Хреста і, мов блискавка, проникає у землю в супроводі багатьох Ан­гелів, серед яких я впізнала Архангела Гавриїла. Боже­ственність Спасителя залишилася з Його Душею, а також з Його Тілом, ще прибитим до Хреста. Простір, куди зійшов Спаситель, ділився на три частини, наче на три світи, від­окремлені один від одного сферами, які їх оточують. На­вколо раю був простір, заповнений світлом і зеленню, де по­вітря бул ... Читати далі »
Категорія: Християнська містика | Переглядів: 4219 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (0)

Дорогі брати і сестри! Проминули Різдвяні, Новорічні і Йорданські свята, затихли колядки, і більшість людей залишилася при своїх інтересах. Знову потрібно чекати аж Великодніх свят, щоб побачити, як масово йдуть люди з великодніми кошичками до Божого храму... Чому так є в житті багатьох, що потреба Бога, моли­тви, Святої Бо­жественної Літургії виникає тільки пару разів до року?

Життя наше на землі - це неустанна духовна боротьба, до якої більшість людей не готова. Причини різні. Комусь батьки не заклали духовного фундаменту з самого дитинства, хтось хоч і ходив малим до храму, але коли вибрав свою життєву ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1974 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (0)

Спливали роки Савла на його батьківщині в Тарсі. Нічого не відомо, і сам Савло нічого не пише про своє перебування в рідному краю. Можливо, він серед своїх земляків також проповідував Слово Боже, але, мабуть, не було плодів цієї проповіді. Савло цілковито віддав своє життя в руки Господа і чекав не свого рішення, а як ним покерує Дух Божий.

Савло не знав, що відбу­вається в Єрусалимі і околицях у Церкві Христовій. А відбулися великі події, які заслуговують на ширше пояснення.

В той час, приблизно біля 7 років, коли Савло перебував у Тарсі і Кілікії, Апостол Петро трудився серед євреї ... Читати далі »

Категорія: Життя Святих | Переглядів: 2334 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (0)

Падав густий, лапатий сніг, а в теплій і затишній кімнаті за письмовим столом сидів молодий помічник священика й за­думливо дивився на чистий аркуш паперу, на якому й досі не було ні рядочка. Ще з юності він мріяв служити Богові та стати священиком. Позаду роки навчання на бого­словсько­му факультеті універ­сите­ту, й ось уже кілька місяців він - помічник священика великої церкви. Завтра Різдво, й так сталося, що парох за­хворів, тож Різдвя­ну про­повідь дове­деться говорити саме йому. Він так мріяв про це! Така нагода донести до людей Добру Новину! Юнак із самісінь­ко­го ранку сидить за пи­сьмо­вим столом - а на аркуші й досі нема ... Читати далі »
Категорія: Повчальні історії, притчі | Переглядів: 2247 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (0)

Три десятиліття тому в столиці Швеції озброєний рецидивіст захопив заручників та добився визволення колишнього співкамерника. Протягом тижня вони відстрілювалися від поліції. Після того, як викрадачів нейтралізували газом, заручники виявилися вдячні не своїм визволителям, а злочинцям. Після відбуття терміну ув’язнення вони навіть почали товаришувати родинами.

Психологічний ефект, коли заручники починають симпатизувати злочинцям або навіть ототожнювати себе з ними, назвали Стокгольмським.

Схоже, від цього синдрому в Україні потерпає значна частина країни.

Нині влада ухвалює взає ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1577 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (0)

У Верховній Раді України налічується 233 ідіоти. Може й більше, але аж ніяк не менше. 233 персонажі, чия діяльність небезпечна для власної країни та людства в цілому, але які продовжують офіційно рахуватися по відомству законотворчості та вищої представницької влади.

233 народні обранці, котрі проголосували за проект постанови №7405 з гучною назвою «Про Заяву Верховної Ради України «До 65 річниці Нюрнбергського (так на офіційному сайті Верховної Ради; взагалі-то українською мовою – Нюрнберзького – С.Г.) трибуналу над фашистськими злочинцями».

Ідіотизм ... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1815 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика