Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Серпень » 29
Дорогі браття і сестри! Ми вступили в час святого Великого посту. Цей час є особливий для кожної віруючої людини, бо це час Божого Милосердя і любові Всемогутнього Вічного Бога до немічної впавшої людини, яка перебуває на цій долині сліз у подорожі і прямує до вічності. Каятися за вчинений гріх мали наші перші прародичі Адам і Ева, але, на превеликий жаль, вони цього не вчинили. І через те, що не принесли плоду покаяння за свій вчинок, були прогнані з раю: " За те, що ти послухав голос твоєї жінки і їв з дерева, з якого Я наказав тобі не їсти, проклята земля через тебе. В тяжкім труді живитимешся з неї по всі дні життя твого. Терня й будяки буде ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 2195 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)

Роздуми напередодні Першого Вересня

Ісус Христос голосив три роки Добру новину: проголошував Царство Боже, закликав до покаяння. До Нього приходило багато людей різного віку і стану. Одного разу, коли Ісус навчав людей, до Нього підійшов багатий юнак. Напевне, він добре слухав Слово Боже, яке голосив Ісус, і знав, що для осягнення Небесного Царства потрібно не переступати Заповіді Божі. І коли він запитав Ісуса: „Учителю, що доброго маю чинити, щоб мати життя вічне?” (Мт. 19, 16), Ісус йому відповів: „Як хочеш увійти в життя, додержуй заповідей” (Мт. 19, 17). Ісус ці заповіді перечислює. Тоді ю ... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1786 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)

Горе вам, книжники й фарисеї, лицеміри, що даєте десятину з м'яти, кропу і кмину, а занедбуєте, що найважливіше в законі: справедливість, милосердя і віру ( Мт 23, 23).

Ісус Христос нічого нового в Законі для фарисеїв і книжників не відкриває, бо про те, що справедливість, милосердя і віра є суттю закону, говорили ще пророки Старого Завіту (див. Міх 6,8; Ос 6,6; Єр 22, 15-16; 1 Сам 15, 22). Тому справедливо Ісус називає їх: «Сліпі проводирі, що комара відціджуєте, а ковтаєте верблюда» (Мт 23, 24), бо вони не бачать найважливішого в Законі.

Ісус зас ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1309 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)

1. Живу вірою в Ісуса Христа за вченням Церкви. Допомагаю суспільству через своє особисте життя в Божій благодаті. Шаную образ Божий у кожній людині. Уникаю забобонів і ворожби. 

2. Шаную своє тіло як Храм Святого Духа, не осквернюю його алкоголем, тютюном, наркотиками, сексуальною розбещеністю. Протиставляю їм мудрість і силу Євангелія та християнську мораль. Впливаю на засоби масової інформації, щоб вони відображали християнську культуру.
 
3. Виявляю приналежність до Ісуса Христа. Втілюю свою віру у щоденній праці та побуті. Беру участь у Святій Літургії та очищую свою душу Тайною Покаяння.

4. Сумлінно виконую свої обо ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1502 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)

Св. Епіфаній називає Марію "многоокою”, бо Вона як турботлива мати не спускає з нас очей на цій землі, аби нас рятувати у наших бідах. Одного разу запитали сатану, вигнаного з біснуватого, що робить Марія? Сатана відповів: "Входить і виходить”. Хотів тим сказати, що наша добродушна Цариця постійно перебуває на землі, аби приносити людям ласки, і постійно вступає до Неба, аби там вислухали наші молитви. Св. Андрій з Авелліно слушно називає Її розпорядницею дібр Небесних, що неустанно "керує” милосердям і випрошує всі ласки праведним і грішним. "Очі Господні на праведних”, – каже Давид (Пс. 34, 16). Очі ж нашої Цариці, – зауважує Річард від св. Вавринця, – спочивають як на ... Читати далі »
Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 2474 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)

1.  Авва Антоній, проникаючи в глибину Божого призначення, спитав кажучи: Господи, чому одні недовго живуть — і вмирають, а другі живуть до глибокої старости? Чому одні бідні, а инші багаті? Чому безбожні багатіють, а побожні бідніють? Тоді був до нього голос, що говорив: Антоніє, дослухайся до себе! Це ж Боже призначення й тобі нема пожитку його знати.
2.  Авва Антоній сказав авві Піменові: Ділання чоловіка полягає в тому, щоби свій гріх класти на голову перед Богом і очікувати спокус до останнього віддиху.
3.  Іще сказав авва Антоній: Я бачив усі сіті диявола, розпростерті по землі, й мовив зітхнувши: Хто ж їх обходить? І почув голос, що говорив: П ... Читати далі »
Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 2143 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)

Cвідчення колишньої вірянки секти Догнала

До «угрупування Догнала» Олена (ім’я змінене) потрапила ще тоді, коли теперішня секта була в лоні офіційної Греко-Католицької Церкви та мала один храм у Підгірцях. Сумніви з’явилися швидко, відколи дівчина побувала на їхніх реколекціях у Тисмениці. Їх влаштовували сестри, тепер виключені Церквою з Чину за непослух та співпрацю з «догналівцями».

«Мене запросили на науки, але дивним було те, що я була єдиною учасницею тих реколекцій. І для мене однієї зробили повноцінні заняття, — розповідає дівчина. – Це було ще 2005 року. Що це за така церква, я почала заду ... Читати далі »

Категорія: Секти, культи, окультизм | Переглядів: 3017 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)

Людина може бути дуже злою і жорстокою, але в її серці завжди знайдеться симпатія до якоїсь особи або речі. Суть природи серця в тому, що воно мусить любити (Мар. Лят.). Кожна людина повинна любити; якщо хтось не любить Бога понад усе, повинен любити понад усе якесь створіння.
Любов до світу має у своєму серці той, хто, замість Бога, любить понад усе гроші, розкіш, людські блага або взагалі що-небудь на землі.
 Любов до творінь не є сама по собі гріхом, а стає гріхом лише тоді, якщо хтось любить творіння більше, ніж Творця. Таку людину, яка полюбила творіння понад усе, називаємо людиною світською. Всі світські люди є ідолопоклонниками (Єф. 5, 5). Любов, яка на ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1722 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика