Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Вересень » 16
У папській каплиці у Ватикані є велика настінна мозаїка, яку з нагоди 50-літнього священицького служіння Івана Павла ІІ подарувала йому Колегія кардиналів. На мозаїці зображені мученики нових часів. «Мученики, — пише о. Марко Рупнік, автор мозаїки, — це ті, що своїм життям вказують на Христа, живого в історії». І серед них — українська дівчина Марія Шведа, котру по-звірячому вбили у Львові 1982 року: рятуючи від арешту підпільного греко-католицького священика, вона забрала його сумку з богослужбовими речами. Тоді ця історія наробила багато шуму у світі, про це говорили «Радіо&nbs ... Читати далі »
Категорія: Життя Святих | Переглядів: 2251 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 16.09.2012 | Коментарі (0)

Молитва — це вагома складова фундаменту, на якому будується життя цілої Церкви та життя поодиноких церковних громад-парафій, не кажучи вже про життя у Христі кожного християнина. Так, учні Христові від самих початків Апостольської Церкви перебували у «повчанні апостолів», «ламанні хліба» та «молитвах» (Дії 2:42). Перші християни добре розуміли важливість молитви.

Молитва згідно Григорія Ніського — це «керманич хору християнських чеснот», бо «жодна із чеснот не є сталою без молитви». «Чеснота молитви звершує таїнство нашого єднання з Богом, і вона є зв’язком розумних створінь із Творцем» — навчав Григорій Богослов. «Постійно моліться» — н ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 2383 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 16.09.2012 | Коментарі (0)

В Україні триває виборча кампанія. Всі 20 років за часи незалежності вибори у нас були брудними. Не випадково понад 70 відсотків українців не вірять у їх чесність. Нинішні парламентські не є винятком, але, як і кожні наступні, вони мають свої особливості.

Зважаючи на те, що Церкві в Україні довіряють найбільше за всі інші інституції, багато кандидатів у депутати до Верховної Ради також почали активніше „любити” Церкву. Окремі з них саме тепер, а не торік чи позаторік, взялися спонсорувати будівництво чи інші проекти церковних громад, і, відповідно, просять, щоби за них „замовили слово”. Як при цьому поводяться священики інших конфесій, зо ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1547 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 16.09.2012 | Коментарі (0)

Сучасний період в історії Святої Церкви це, безперечно, період теологічного безладдя і відносності і, як наслідок, дезорієнтації людини щодо мети і сенсу життя.

Фатімська Богоматір провіщала на кінець XX ст. кризу віри. Це стає вже дійсністю, яка повинна турбувати всіх, хто прагне Божого Царства на Небі та на землі. Відповіддю на цю загрозу є проголошення Св. Отцем нової євангелізації, яка закликає усіх членів Христової Церкви до апостольської відповідальності, та згідно з наукою Св. Церкви проголошення Доброї Новини. Найкраще сутність цього заклику розкривають слова Святішого Отця Івана Па ... Читати далі »

Категорія: Демонологія, містицизм | Переглядів: 2576 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 16.09.2012 | Коментарі (0)

1. Ви вірите, що літаки, комп'ютери, компаси і т.д. були кимось цілеспрямовано спроектовані й створені, але ви також вірите, що людське тіло, яке неспівмірно складніше будь-якого нині існуючого технічного апарату, з'явилося в процесі випадкової біологічної еволюції.

2. Ви стверджуєте, що треба скептично ставитися до всього, але вважаєте дурнями всіх тих, хто скептично ставиться до теорії еволюції.

3. Ви вірите, що життя почалося з безжиттєвих хімічних речовин, але заперечуєте що Ісус воскрес із мертвих.

4. Ви не поставите 1 ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1711 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 16.09.2012

Інтерв'ю з ієромонахом Леонідом Григоренком ЧНІ

- Про що розповідаєте людям під час зустрічей, які теми ваших проповідей?

- Ділюся з парафіянами молитовними програмами на оздоровлення роду, генеалогічного дерева, сім’ї. Розповідаю про дуже важливі, нові для християнина проблеми та виклики сучасного світу, через які страждають людська душа і тіло, про різні небезпеки, що чатують на людину. Також ділюся досвідом моєї співпраці з лікарями різних міст України. Серед питань, що їх торкаюся, є також питання, які стосуються одержимості та навіженості людей, інформування про поширення різних видів магії, ок ... Читати далі »

Категорія: Демонологія, містицизм | Переглядів: 3077 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 16.09.2012 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика