Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Травень » 12
Початок об'явлень в Монтіхіарі, де відбувалися ті події, припадає на 1947р. Монтіхіарі - це містечко у північній Італії, що в 20-ти кілометрах від міста Бресція, де знаходиться єпископська кафедра. Воно розташоване біля підніжжя Альп.

Піріна Джиллі, візіонерка, котрій об'явилася Діва Марія, народилася 3 серпня 1911 р. а місті Монтіхіарі і працювала в той час санітаркою в Місцевій лікарні. Пресвята Богородиця об'явилася їй вперше в одній із лікарняних палат весною 1947 р. Пречиста Діва Марія в образі жінки надзвичайної краси, була у фіолетовій сукні, а голова її була пок ... Читати далі »

Категорія: Пророцтва, об'явлення | Переглядів: 3946 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

Буремні події останніх трьох місяців в Україні докорінно змінили не тільки хід нашої історії. Вони також означили кардинальні зміни у переосмисленні того, хто ми є: нація чи натовп?

Боже провидіння відкрило безодню зла, яке було поруч з нами і в нас, але ми його немовби не помічали. Лише після розстрілу Майдану, після втрати Криму, після терористичного розбою на Донбасі, після «чорної п’ятниці» в Одесі, до нас нарешті приходить усвідомлення, що далі жити за тією ж комуно-радянською моделлю і мораллю, які Україна успадкувала від СССР, означає приректи себе як націю і як державу на повне знищення. ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1529 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

Заявление еп. Бернара Фелле, Генерального Настоятеля Священнического Братства св. Пия Х, о новом пастырском подходе к Браку, предложенном кард. Вальтером Каспером

Что случится во время чрезвычайной ассамблеи Синода Епископов, которая, будучи запланирована на 5-19 октября 2014 г., посвящена «пастырским вызовам, связанным с семьей в контексте евангелизации»? Этот вопрос мы задаем себе с великой тревогой, поскольку во время последней консистории, состоявшейся 20 февраля 2014 г., кард. Каспер по просьбе Папы Франциска и при его явной поддержке представил тему вышеупомянутой сессии, делая предвари ... Читати далі »

Категорія: Традиціоналізм | Переглядів: 1622 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

Жінка ХХІ століття: Яка вона? Які її перспективи? Які проблеми переживає сьогодні? Виклики цього світу не раз заставляють людину задуматися над такими питаннями…

В новітній час філософія життя йде в розріз із християнським світоглядом та мораллю. Ненависть, жорстокість та байдужість — нематеріальні речі, які забруднюють екологію людської душі. Все це робить жінку слабкою. Тому досить часто вона переживає депресію та великі розчарування.

Активну допомогу та вихід з кризових ситуацій слід шукати не в екстрасенсів та ворожок, а на сторінках Святого Писання та в духовній бес ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1629 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)

1. Сегодня воскресенье Доброго Пастыря. Я хотел бы поговорить о доверии, уповании и чувстве зависимости, которые мы должны иметь по отношению к Богу. Это смирение, упование и чувство зависимости от Бога было центром ветхозаветной религии и постоянно выражается в Псалмах царя Давида.

2. К примеру, восемьдесят пятый псалом гласит: “Inclina, Domine, aurem tuam et exaudi me, quoniam inops et pauper sum ego. Custodi animam meam, quoniam sanctus sum; salvum fac servum tuum, Deus meus, sperantem in te. Miserere mei, Domine, quoniam ad te clamavi tota die; laetifica animam servi tui, quoniam ad te, Domi ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1900 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2014 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика