Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Травень » 30

Тереза Нейманн (1898-1962) народилася в Коннерсройті (Баварія) в селянській родині. Володіла життєрадісним темпераментом і працьовитістю, з дитинства працювала в полі, починаючи трудовий день з молитви. Тереза отримала грунтовне християнське виховання в сім'ї, і з ранніх років Господь наділив її особливими дарами.

Коли дівчинка в 12 років приймала Перше Причастя, їй явився Дитятко Ісус в той час, як священик підносив Причастя. Тереза не здивувалася: вона була впевнена, що Ісуса бачи ... Читати далі »

Категорія: Життя Святих | Переглядів: 1027 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

2 млн. 300 тис. жінок, які нічого не підозрювали, мали бути стерилізовані у Кенії. Обман, який стояв за акцією щеплень, викрила Церква. Під виглядом боротьби з правцем було ініційовано замасковану акцію кампанії контролю за народжуваністю.

Підозри щодо пропонованого щеплення з’явилися ще на початку першої серії щеплень, яку провели у Кенії в березні минулого року. Тому що не було об’єктивних підстав проводити у цій країні акцію щеплень проти правця. Існувало чимало інших, і серйозніших, інфекційних загроз. ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1051 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

Визначити різницю між одержимою і людиною, яка бореться з психічним захворюванням або іншого недугою, є життєво важливою частиною служіння екзорцизму, вважає багаторічний екзорцист і священник.

Отець Сіпріано де Мео, який був екзорцистом з 1952 року, сказав, що зазвичай людина не є одержимою, а бореться з якоюсь іншою хворобою. Ключ до різниці, за його словами, полягає через проникливість у молитві з боку священника і одержимого - і в реакції потенційно одержимої людини на самого екзорциста і промовлені молитви. Екзорцист зазвичай промовляє тривалу молитву до моменту, в який, якщо диявол є присутній, виявляється реакція, - говорить священик. ... Читати далі »

Категорія: Екзорцизм | Переглядів: 1566 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

Господь нас усіх кличе до досконалості, але не всіх до того самого ступеня. Досконалість є високою горою, на яку повинні вийти всі християни, але не всі однаковою дорогою і не всі до однакової висоти. Господь Бог сам вказує дорогу і мету. Три дороги ведуть на цю гору, і якраз вони є головними родами досконалості.

Перший рід досконалості - це досконалість монаша, яка має за підставу життя - євангельські ради, а за спосіб - обіти убожества, чистоти і послуху, а також затверджені Церквою монаші правила. Ніхто до них не є зобов'язаний, крім тих, яких Господь Бог сам покликав. Хто є покликан ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1062 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

Милосердя до хворих, сиріт, подорожніх, в'язнів і померлих. Катехизмова частина

У день Страшного суду Спа­ситель поставить одних по праву руку, а других - по ліву. Тим, що стоятимуть праворуч, скаже: "При­йдіть, благословенні Отця Мого, ві­зьміть у спадщину Царство, що було приготоване вам від створення сві­ту. Бо Я голодував, і ви дали Мені їсти; мав спрагу, і ви Мене напоїли; чужинцем був, і ви Мене прийняли; нагий, і ви Мене одягли; хворий, і ви навідались до Мене; у тюрмі був, і ви прийшли до Мене. Тоді озвуть­ся праведні до Нього: Господи, коли ми бачили Тебе голодним і нагоду­вали, спрагненим і напоїли? Коли ми бачили Тебе чужинцем і прийняли, або нагим і одягнули? Коли ми ба­чили Тебе недужим чи в тюрмі і при­йшли до тебе? А цар, відповідаючи їм, скаже: Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх бра­тів найменших - ви Мені зробили. Тоді скаже й тим, що ліворуч: Ідіть від Мене геть, прокляті, в вогонь вічний, приготований дияволові й ангелам його; бо голодував Я, і ви не дали Мені їсти; мав спрагу, і ви Мене не напоїли; був чужинцем, і ви Мене не прийняли; нагим, і ви Мене не одягнули; недужим і в тюрмі, і не навідались до Мене. Тоді озвуться і ті, кажучи: Господи, коли ми бачили Тебе голодним або спраглим, чужин­цем або нагим, недужим або в тюрмі, і Тобі не послужили? А Він відповість їм: Істинно кажу вам: те, чого ви не зробили одному з моїх братів най­менших - Мені також ви того не зро­били" (Мт. 25, 34-45). ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 921 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

"Христовий скиталець", який подолав тисячі кілометрів, аби бути Божим промінцем віри, надії та любові в "долині темряви", у табо­рах Сибіру й Казахстану. Щоб перев'язувати рани душі... І не тільки рідним українцям, а й росіянам, по­лякам, казахам, німцям. Усім, хто шукав Бога. Аби принести своїм служінням мир і всепрощення.

Олексій Зарицький народився 17 жовтня 1912 року в селі Більче Ме­диницького повіту на Львівщині (те­пер Миколаївський район Львівської області) в сім'ї дяка парафіяльної церкви Василя Зарицького та його дружини Марії, які вихов ... Читати далі »

Категорія: Підпілля, історія УГКЦ | Переглядів: 1113 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

Коли говоримо про християнство, то десь на рівні підсвідомості добра частина людей сприймає його, як анаціональну релігію. Особливо така схильність виявляється тоді, коли йдеться про Католицьку Церкву. Хоча насправді неупереджений погляд на історичні реалії відкриває дещо іншу картину.

Саме Католицька Церква стала одним з головних середників збереження національної ідентичності недержавних народів Європи, таких як баски, каталонці, бретонці, ґалісійці, фламандці. Як рівно ж стала захисн ... Читати далі »

Категорія: Роздуми про віру | Переглядів: 939 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

Щойно тільки народившись, Церква Христова відразу зіткнулася з противником багато небезпечнішим, аніж державна машинерія поганського Риму, – з гностицизмом. Гностицизм – релігійна система поглядів на світ, у якій тільки дух добрий, матерія – зла, у якій спасіння осягається не через Божу милість чи дотримання морального кодексу, а виключно через знання. Основним життєвим гаслом гностиків, не зважаючи на серйозні відмінності у вченні та життєвій поведінці, було: Переможемо матерію, бо вона – зло!

... Читати далі »
Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1054 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)

На Правобережжі України, як і Білорусі, існувала Уніатська (Греко-Католицька) Церква, яка творила Київську митрополію і була незалежна від уряду. Тому польський уряд намагався мати на митрополичому престолі людей, які співпрацювали б з ним і допомагали б латинізувати вірних.

Перед захопленням Правобережжя Росією Київська митрополія простягалася на більшу частину Правобережжя України й на Білорусь і в 1771 p., тобто рік перед розподілом Польщі, нараховувала 1 925 парафій і 251 монастирів. Багато з цих парафій і монастирів поліквідовувала цариця Катерина II й тому в 1804 р. Уніатська Церква в межах Російської імперії мала чот ... Читати далі »

Категорія: Підпілля, історія УГКЦ | Переглядів: 1143 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика