Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2017 » Травень » 12

Відомий екзорцист о. Леонід Григоренко сказав: «Найбільш популярними формами погуби людських душ, як би це не дивувало нас, є примітивні смішні методи: «знімання вроків», «скидання сірників», «зливання воску», «викачування яєць» і т.д. Такі забобонні явища присутні чи не в кожній хаті наших сіл. Це дуже небезпечна річ. І кожна людина, яка це робить, нехай і не усвідомлено, викликає духа смерті. Так може статись, що хворому стає легше після виливання воску, страх минув, зникло безсоння, але пізніше дух смерті вічно переслідуватиме той рід. Тому, хто чинив так, треба у сповіді розповісти про це і відректися від духа смерті...»

  ... Читати далі »

Категорія: Секти, культи, окультизм | Переглядів: 1368 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

НАУКА 3.

БУНТ І РОЗРИВ З БОГОМ — ГРІХ

 Ніщо не може нам перешкодити в дорозі до Бога.

На тій дорозі до Бога у нашому земному житті ніщо нам не може перешкоджати, навпаки, все нам повинно допомагати для прославлення Бога і для служби Йому. Навіть терпіння, навіть переслідування, навіть муки не можуть звернути нас із тієї дороги, а, навпаки, можуть нас іще швидше і безпечніше завести до Бога і допомогти досягнути нашого призначення. ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1203 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

Наука I. ПРО ЗНАЧЕННЯ І МЕТУ ДУХОВНОЇ МІСІЇ

Про що йдеться в духовній місії?

На самому початку духовної місії нам треба конче застановитися і зрозуміти, що таке духовна місія, до чого вона веде, про що в ній ідеться, та що треба чинити, щоб ця місія досягла свого успіху й користі.

Про це будемо розважати за благодаттю Найсвятішого Серця Христового, утаєного у Найсвятішій Тайні Євхаристії, за заступництвом Пресвятої Діви Марії Непорочно Зачатої, за молитвами св. Йосифа Обручника, всіх Ангелів, усіх Святих у небі, за молитвами душ у чистилищі і за вашими молитвами.

... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1073 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

Подане нижче інтерв’ю Йозеф Ратцінґер (майбутній Папа Бенедикт ХVI – 16 квітня йому виповнюється 90 років), на той час кардинал Католицької Церкви, дав італійському журналу «Una voce grida» ще в березні 1999 року.

– Ваше Високопреосвященство, що таке магія?

– Це використання сил, які здаються таємничими, з метою отримати владу над фізичною, а також психологічною реальністю. Тобто це спроба використовувати надприродні сили у власних цілях. За допомогою магії виходять за межі раціональності та використання фізичних сил, відомих науці. Для цього шукають – й інколи навіть знаходять – спосіб заволодіти реальністю за посередництвом невідомих сил. У багатьох випадках це може бути шахрайством, але може бути й так, що за допомогою елементів, які не вкладаються в рамки раціональності, можна досягти певного панування над реальністю. ... Читати далі »

Категорія: Секти, культи, окультизм | Переглядів: 1375 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

25 березня 2017 р. виповнилося 150 років з дня народження Блаженного Священномученика Григорія Хомишина, який понад сорок років очолював Станиславівську єпархію Української Греко-Католицької Церкви, ведучи довірену йому спільноту до світла Христової правди. Єпископ не лише своїм життям і діяльністю, але й своєю мученицькою смертю засвідчив вірність Вселенській Церкві.

ХХ століття стало особливим періодом в історії розвитку обрядово-літургійної ідентичності українського греко-католицизму, котра засвідчила поглиблення синтезу вселенських та помісно-національних засад в його культово-обрядовій парадигмі. Одним із ... Читати далі »

Категорія: Життя Святих | Переглядів: 1377 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

Травень у Католицькій Церкві – це місяць особливо присвячений Матері Божій. Цими днями парафії та сім’ї інтенсивніше моляться за заступництвом Діви Марії, відмовляючи Літанію до Пресвятої Діви Марії. Травневі богослужіння є найбільш популярною формою вшанування Божої Матері в цьому часі.

Сьогодні поведемо розмову про те, чому саме у Католицькій Церкві місяць травень є присвячений Богородиці. Для цього звернемося до витоків цієї західної традиції.

Декотрі історики припускають, що в початках цієї традиції лежить боротьба з язичницькими культами. На Сході травень б ... Читати далі »

Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 1483 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика