Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Травень » 14 » Криза Церкви. Модернізм » Частина VIII. Виконавці "Генерального плану".
01:54
Частина VIII. Виконавці "Генерального плану".


Частина VIII. Виконавці "Генерального плану".


"Генеральний план" є диявольським. Він спричинив, що понад 1300 священиків не є насправді католиками, а масонами, які роблять вигляд священиків. Але не вони є справжніми виконавцями цього плану. Його виконавцями повинні стати справжні католики, які будуть ошукані. Добрі єпископи, добрі священики та ченці будуть обдурені словами "люби ближнього". Я і ти, дорогий католицький друже, є тими, кого "Генеральний план" хоче використати для досягнення своєї мети. Хочуть ошукати тебе і мене за допомогою напівправди, яка є найгіршим видом брехні і розрахована на те, що ми будемо поширювати в світі любов до ближнього без любові до Господа. Нас хочуть використати для того, щоб замінити Бога людиною. Людина має вшановуватися, а Господа треба забути. Жінка має бути люблена, а Матір Божа забута. Все це робиться з надією, що коли вже не буде любові до Бога, то любов до ближнього теж буде знищена і Христова Церква впаде. Вони скажуть тобі, що можна бути католиком і масоном одночасно. Це брехня! Не піддавайся на це. Тобі скажуть, що можна бути католиком і спіритистом одночасно. Це брехня! Тебе ошукують. Я знаю багато людей, які піддалися на це.
Тобі скажуть, що Ісус Христос є добрим, а священики -ні. Це є напівправда, найгірший вид брехні. Ісус Христос остерігав нас, що діти темряви є більш зухвалими, ніж діти світла. Внаслідок цього багато дітей світла будуть ошукані дітьми темряви. Будьте пильні, друзі!
Але Ісус Христос сказав, що Він буде зі своєю Церквою аж до кінця світу і що брами пекла не переможуть її..., і що "Небо і Земля проминуть, але слова Мої не проминуть". Тож будьте пильними! Довіртеся Ісусові Христові та Його Матері Марії, яка також є і нашою Матір'ю. "Генеральний план" має надію, що в 2000 році любов до Бога буде знищена і тільки любов до ближнього буде існувати, а потім любов до ближнього буде знищена так як і любов до Бога.
Але брами пекла не отримають перемогу і в 2000 році. Любов до ближнього буде і надалі існувати і люди будуть шанувати Бога цілим серцем, цілою душею та всіма помислами. Маю надію, що серед них будемо ти і я. Правда, дорогий читачу? Тому приєднайся до шанувальників Матері Божої, яку Бог призначив для знищення апокаліпстичного змія (диявола) та сили зла, розсіяної по всій земній кулі. Промовляй щоденно 15 таємниць вервиці, про що Матір Божа просить у Фатімі та інших місцях Своїх появ. А незабаром сповниться обіцянка Матері Божої з Фатіми: "Вкінці Моє Непорочне Серце затріумфує і настануть нові, чудові часи.
Диявольський план знищення Святої Церкви.
Нижче ми представляємо офіційні директиви (отримані від екзорцистів), які походять з центрального осередка боротьби зі Святою Церквою. їх впровадження в життя розпочалося в березні 1962 року.
Тут можна згадати дуже актуальні сьогодні наступні слова святого МаксиміліанаКольбе сказані 24 жовтня 1937 року, які співвідносяться з "Генеральним" та "Диявольським" планом: "...в перших століттях один святий (цим святим був св. Франціск з Асизу) бачив засідання дияволів, під час якого вони прийшли до висновку, що до монастирів треба надсилати покликання нетривкі та слабкі, які б пізніше ослабили і розвалили зсередини монастирське життя. Такі покликання мусять бути і є, а диявол скликав недавно таке зібрання..., під час якого учасники приняли рішення, щоб...вступати до католицьких організацій і вдавати дуже побожних, щоб розвалити їх зсередини".
Згідно з цими пунктами та наведеними тут фактами як на долоні видно в чому полягає фальшиве відновлення Святої Церкви і фальшивий екуменізм, яким так противиться Святійший Отець Іван Павло II. Нижче наведені вказівки які були багаторазово опубліковані різними осередками на Заході. В Польщі вони вийшли в книзі священика Ігнатія Харашевського "Царство диявола". Ось вони:
1. Усунути св. Архагнела Михаїла, опікуна Католицької Церкви, з усіх молитов, які промовляються під час Служби Божої та поза Службою - назавжди. Усунути всі його фігури. Говорити, що це наказав Ісус Христос.
2. Скасувати всі покутні практики під час Великого Посту, такі як відмова від м'ясної їжі в п'ятницю або піст. Виключити будь-який акт самопониження. Замінити його актами радості, щастя та любові до ближнього. Стверджувати, що Ісус Христос вже переміг і що Небо є для нас, тому всі людські зусилля є непотрібними.
3. Використовувати протестантських пасторів з метою деформації та десакралізації Служби Божої. Посіяти сумніви, що Євхаристія правильніше висвітлюється в протестанській вірі, і що це є тільки хліб і символ.
4. Усунути всі вислови на латинській мові зі Служби Божої, молитов та пісень. Вони сприяють атмосфері таїнства та пошани. Вказати на них як на закляття ворожбитів. Люди незабаром перестануть думати, що священики володіють надзвичайною мудрістю Божою, яка перевищує будь-яку іншу.
5. Заохочувати жінок до того, щоб вони ходили до церкви з непокритою головою. Нехай вони вимагають прав, щоб бути священиками, лекторами,-дияконами. Ініціювати рух визволення жінок.
6. Припинити приймання Святого Причастя на колінах. Наказати черницям, щоб вони не дозволяли дітям тримати руки складеними до прийняття Святого Причастя і після Нього. Говорити їм, що Господь любить їх такими, які вони є, і прагне бачити їх повністю оновленими. Це з часом спричинить до повного зникнення відчуття таїнственності. (Цей поганський спосіб поведінки дедалі більше поступає в польській Церкві).
7. Ліквідувати церковну органну музику і на її місце ввести гітари, мандаліни, труби та підтупування. Це запобігає будь-яким особистим молитвам та розмовам з Ісусом Христом. Це унеможливлює особисте спілкування дітей та молоді з Ісусом Христом, що приведе до того, що не буде релігійних покликань.
8. Профанувати пісні до Матері Божої та Святого Йосифа. Говорити, що в них є надто багато обожнювання. Замінити їх протестанськими піснями. Це призведе до того, що Католицька Церква визнає, що протестантизм є правдивою релігією або, принаймі,рівнозначною по відношенню до Католицької Церкви.
9. Змінити навіть всі пісні до Ісуса Христа. Вони нагадують людям їх солодке дитинство, нагадують їм про спокій, який вони отримують, умертвлюючи свою плоть та покутуючи перед Господом. Впроваджувати нові пісні, щоб переконати людей, що попередні обряди були помилковими. Подбати про те, щоб в кожній Службі Божій була хоча б одна пісня, яка не називає імені Ісуса Христа, але говорить тільки про любов до людей. Молоді люди будуть ентузіастами любові до ближнього.
10. Усунути всі мощі святих з вівтарів, а потім замінити їх поганськими вівтарями, не поблагословеними, які будуть використовуватися для складання живих жертв під час диявольських відправ. Анулювати церковне право, яке каже, що Служба Божа в церкві може відправлятися тільки на вівтарях, які мають мощі святих.
11. Відмінити практику відправлення Служби Божої перед Євхаристією в Кивоті. Не допускати ніяких Кивотів на столах, які вживаються для відправлення Служби Божої'. Вівтар повинен мати вигляд стола в їдальні. Зробити його переносним, щоб переконати людей в тому, що він не є святим, що він може виконувати різні завдання, як, наприклад, стіл для конференцій або стіл для гри в карти. Біля нього покласти хоча б одне крісло. І нехай священик сідає на нього після поданя Святого Причастя, щоб продемонструвати свій відпочинок після прийняття їжі. Не дозволяти священикам ставати на коліна під час Служби Божої, як і людям під час прийняття Святого Причастя.
12. Усунути з церковного календаря святих, по кілька зараз. Заборонити священикам говорити про святих, хіба що про них згадує Євангеліє. Аргументують це тим, що в церкві можуть бути протестанти, яким це не сподобається.
13. Під час читання Євангелія пропустити вираз "святий". Наприклад, замість "Євангелії від святого Івана" просто говорити "Євангеліє від Івана". Це буде сприяти ліквідації пошани до них перед людьми. Так довго переписувати Біблію, поки вона не стане ідентичною з протестанською.
14. Усунути і знищити всі особисті молитвенники. Це покладе край промовлянню Літанії до Найсвятішого Серця Ісуса, Благословенної Матері, св. Йосифа та утруднить приготування до Святого Причастя. Це спричинить скорочення, а з часом і цілковите забуття подяки після прийняття Святого Причастя.
15. Усунути всі фігури та образи ангелів. Для чого мати довкола себе зображення наших ворогів? Називати це легендою або історією злих часів.
16. Виключити Орден Менших Екзорцистів, які виганяють диявола. Посилено працювати над цим. Утвердити переконання, що немає справжнього диявола, а це є лише євангельський спосіб показата зло, і що не може бути доброго оповідання без чорного характера. Внаслідок цього люди перестануть вірити також і в пекло і не будуть боятися попасти туди.
17. Навчати, що Ісус Христос був тільки людиною, що Він мав братів і сестер та ненавидів існуючих інституцій. Говорити, що Він любив перебувати в товаристві повій, зокрема Марії Магдалини. Розповідати, що Він не перебував в храмах та синагогах.
18. Памятай, що ти можеш спричинитися до того, що черниця залишить монастир, якщо будеш підкреслювати її красу і вроду. Це спровокує скинення ряси, що автоматично веде до відкинення молитви на вервиці. Якщо показувати світові, що в монастирі панує непослух, розпуста і багатство, то покликання зникнуть.
19. Спалити всі катехизми. Сказати вчителям, щоб навчали любові до людей замість любові до Господа. Говорити, що відкрито любити - це свідчення зрілості. В лекціях по релігії представити секс як вияв любові. Зробити з сексу нову релігію.
20. Закрити всі католицькі школи, редукуючи кількість покликань. Проголошувати, що черниці - це неоплачувані суспільні працівники та що Церква збагачується на них.
21. Знищити папу через знищення його імперії Університетів. Потрібно відділити Університети від папи, проголошуючи, що уряд з задоволенням призначить певні фонди для них. Замінити також назви релігійних інститутів на світські, як, наприклад, назву "Школа Непорочного Зачаття" на "Вищу школу Комптона". Називати їх екуменістичними (тобто для різних віросповідань).
22. Атакувати владу папи, накладаючи обмеження віку у цій службі. Межу віку поступово знижувати. Казати, що це випливає з турботи, щоб він не перепрацьовувався.
23. Будьте сміливішими! Ослаблюйте папу за допомогою установлення Синоду Єпископів. Тоді папа буде тільки фігурантом, як ангійська королева завдяки Палаті Лордів та Парламенту. Церква тоді буде отримувати накази від Синоду Єпископів. Потім ослабити владу єпископів, установлюючи відповідник синоду на рівні священиків. Говорити, що це є форма вираження поваги для священиків на яку вони вже давно заслужили. Потім ослабити владу священиків, утворюючи групу світських людей, які будуть керувати священиками. Тоді буде так розвиватись ненависть, що кардинали покинуть Церкву. Потрібно проголошувати, що Церква є демократичною.
24. Зменшити священичі покликання за допомогою втрати пошани світських людей до священичого стану. Хвалити священиків, які покинули все з любові-до жінки. Називати їх героями. Вважати священиків, які позбавлені священичих прав, мучениками, яких так довго переслідували, що вони більше не змогли витримати.
25. Починати закривати церкви внаслідок недостатньої кількості священиків. Називати це ощадливістю та доброю бізнес-практикою. Говорити, що Господь в будь-якому місті вислуховує молитви, а це означає, що наявність церков свідчить про екстравагантність.
26. Використовувати світські комісії та священиків, що мають слабку віру, для засудження будь-яких об'явлень Благословенної Матері або будь-яких чудес,особливо тих, які були вчинені святим Архистратигом Михаїлом. Можете бути впевненими, що жодна з цих об'яв ніколи не буде затвердженою після Другого Ватиканського Собору. Потім назвати непослухом владі, якщо будь-хто буде поступати згідно з цими об'явленнями або буде їх поширювати чи хоча б думати про них (це добре видно на прикладі Междугорії та на інших об'явленнях Матері Божої).
27. Встановити право розпуску Курій за кожним разом, коли обирають нового папу. З впевненістю можна сказати, що в складі Курій буде багато радикалів та модерністів.
28. Вибрати антипапу. Запевнити, що він наверне протестантів та, можливо, навіть жидів до Церкви. Антипапа може бути вибраним тоді, коли єпископам нададуть право вибору. Тоді буде так багато новопризваних пап, що антипапа виступить, як папа компромісний.
29. Виключити сповідь перед Першим Святим Причастям для дітей 11-го та 111-го класу, так що діти не будуть зважати на те, що вони не сповідаються перед Святим Причастям, коли перейдуть до старших класів. Тоді сповідь зникне.
30. Дозволити жінкам та світським особам подавати Святе Причастя. Аргументувати це тим, що тепер настав час світських людей. Дозволити приймати Святе Причастя на руку, в стоячому або сидячому положенні (як протестанти), замість того, щоб приймати його на колінах. При цьому казати що так чинив сам Ісус Христос.
Нагромаджувати проскурки для диявольських- відправ. Потім замінити індивідуальне прийняття Святого Причастя загальною посудиною з Частичками, які будуть забирати під час виходу з церкви. Говорити, що вони приноситимуть дари Господа в щоденному житті.
Встановити автоматичні машини для подавання Святого Причастя, називаючи їх кивотами.
31. Після того, як запанує антипапа, розпустити Синод Єпископів, спілки священиків, світські групи дорадників. Заборонити будь-якій церковній особі брати участь у політичному житті. Говорити, що Бог любить покірних та ненавидить тих, що шукають похвали.
32. Надати папі найвищу владу для обирання свого наступника. Наказати під загрозою заборони прийняття Св. Причастя прийняти знак бестії (печать антихриста) всім, хто насправді любить Господа.
33. Оголосити, що всі догми, які були проголошені до цього часу є фальшивими, крім догми непомильності. Проголосити, що Ісус Христос був революціонером і не проголосив ніяких догм. Говорити, що Ісус Христос незабаром прийде.
34. Наказати всім людям, які підлягають папі, брати участь у Священій війні з поганами з метою поширення єдиної загальносвітської релігії. Диявол знає, де знаходиться все золото, що пропало. Потрібно здобути цілий світ. Це дасть людству те, до чого воно ввесь час прагнуло: золоте століття миру.
Більшість цих вказівок поступово впроваджується в так званих харизматичних рухах (віднова в Святому Дусі, а особливо в неокатихуменаті). І дуже виразно видно, як вірні в ім'я екуменізму та в ім'я Собору, часто посилаючись на папу, були позбавлені важливих та надзвичайно дієвих засобів оборони від диявола.
Святійший Отець Іван Павло І! дуже часто публічно промовляє молитву до св. Архангела Михаїла, нагадуючи про обов'язок її промовляти. Папа неодноразово вимагав, щоб її повернули, зокрема 24 травня 1987 p., коли прибув як прочанин до знаменитого храму св. Архангела Михаїла на горі Гаргано. Він сказав: "Ця боротьба з демоном, яку так •демонструє фігура св. Архангела Михаїла (він має під ногами диявола), є актуальна також і сьогодні, бо демон живе та діє в світі... В цій боротьбі Архангел Михаїл стоїть на боці Церкви, щоб боронити її перед злом світу, щоб підтримувати вірних в боротьбі з дияволом..." На закінчення додав: "Ми всі памятаємо молитву, яку колись промовляли на закінчення Служби Божої... За хвилину я повторю її від імені всієї Церкви". 24 квітня 1994 року під час медитації Св. Отець сказав: "Господь хотів би, щоб молитва зміцнила нас в духовній боротьбі, про яку говорить лист до Єфесян: "Нарешті зміцнюйтеся в Господі могутністю сили Його" (Еф. 6,10). Про цю боротьбу говорить книга Апокаліпсису, яка показує перед нашими очима образ св. Архистратига Михаїла (Ап.12,7). Напевно уявляв собі цю сцену папа Лев XIII, коли під кінець XIX століття (в 1886 р.) впровадив в цілій Церкві спеціальну молитву до св. Архистратига Михаїла: "Святий Архангеле Михаїле, будь нам допомогою в боротьбі, обороною проти злоби та підступу диявола..." Хоча тепер вже не промовляють цієї молитви після відправлення читаної Служби Божої, запрошую вас всіх, щоб ви її не забули та промовляли, щоб отримати допомогу в боротьбі з силами темряви та злими духами цього світу".
Цю молитву наказав Церкві промовляти ще в кінці XIX століття папа Лев XIII. Він хотів цим способом підготувати вірних до дієвої боротьби і перемоги над силами пекла, які намагаються з небаченою досі силою знищити єдину правдиву релігію на світі, яку представляє Католицька Церква.
Вже з цього прикладу видно, яким великим є відступлення від правдивого духу Святого Євангелія і Традицій Церкви та яка велика сваволя і непослух перед папами!
Як бачимо, реалізація цього пункту, тобто усунення молитви до Святого Архангела Михаїла, відбулася всупереч повчань останніх пап та II Ватиканського Собору, хоч єпископи та священики виконали це "в ім'я Собору" і в дусі "екуменізму", як і десятки інших масонських директив. Це і є причиною того, що світ впав у вбивчий та смертельний хаос і що диявол може так багато зашкодити сьогодні Церкві та світові.
Апостольська столиця перебувала в дуже важкій ситуації у XVIII столітті. Це було століття атеїзму, матеріалізму та масонерії. Але папи тих часів були пильними і розуміли, звідки випливає небезпека, тому вони відважно і безкомпромісно поводили себе (що документально підтверджено). /Огидні методи боротьби масонеріїї з Церквою та теперішнім папою Іваном Павлом II підтверджує науково документальним способом книга Пауля А. Фігнера "Диявол є їх богом"/.
Так само впевнено, незважаючи на ще важчу ситуацію, поступає теперішній папа Іван Павло II, не звертаючи увагу на більшість кардиналів, єпископів та священиків, які, боячись хреста Ісуса Христа, мовчать, а інколи свідомо чи несвідомо зменшують або заперечують існування смертельної загрози. Вони не зважають на те, що силою Євангелії та папських енциклік вони зобов'язані остерігати вірних перед масонерією, лібералізмом та модернізмом, а також публічно викривати їх дії, так як це чинив св. Максиміліан Марія Кольбе. Чи правдивий слуга Христовий боїться або вдає, що не бачить вовка, який сіє спустошення в його стаді? Чи Христос не сказав, що правдивий пастир готовий віддати життя за своїх овець? Видатний французький інтелектуаліст Андре Фроссард, захищаючи Святійшого Отця Івана Павла II перед атаками зі сторони духовенства та різних "католицьких" теологів, називає їх нищівниками доктрини, "псевдовчителями, які бояться власної тіні і поширюються як епідемія, змагаються за сумнівну честь нищення того, що ще залишилося від наших вірувань; вони розмножуються на трупі нашої віри". Церковна масонерія (в основному на Заході), завдяки капітулянській та боязливій поведінці деяких кардиналів і єпископів, привела до величезного спустошення Святої Церкви, деформуючи обряди та перекручуючи основу Святої Літургії і Найсвятішої Тайни Євхаристії, фальсифікуючи доктрину Церкви і підважуючи догмати католицької віри.
Ми бачимо, як ця ж сваволя багатьох єпископів, священиків та теологів в дусі "європезації", тобто масонського лібералізму, що веде до поширення світських понять, поганства та сектанства, загрожує також і Польщі. Ці дії, які ініціюють масони, ведуться свідомо та організовано, а їх метою є реалізація найбільшої-утопії в історії людства, тобто знищення Католицької Церкви, заснованої Богочоловіком. В Польській Церкві дедалі виразніше проступає страшне засліплення та боягузство, що волає про помсту до Неба, тих єпископів, священиків та теологів, які більше бояться людей ніж Бога, піддаються та воліють мовчати і не перешкоджають масонській інфільтрації всередині Святої Церкви.
/Андре Фросад в книзі "Захищаю Папу" боронить правдиву науку Церкви від фальсифікації її зі сторони злібералізованого, схильного до світськості французького духовенства. Вказує також на причини зруйнування французької Церкви її власною ієрархією. Тому Святійший Отець в своїй книзі "Переступити поріг надії" не виключає того, що Європу треба буде євангелізувати знову та що це будуть робити місіонери з Африки./
Треба було б запитати цього нещасного духовенства, що для них означають слова самого Ісуса Христа: "Хто відречеться Мене перед людьми, того і Я відречуся перед Моїм Отцем Небесним". (Мт. 10,33) Де поділася та відвага і мужність в голошенні та обороні правдивої Євангелії, якою відзначалися перші Апостоли та незчисленні ряди святих мучеників, що проливали кров за чистоту віри? Поділ між духовенством з приводу числених компромісів з вірою та повязані з цим дедалі більші дезорієнтації і занепокоєння серед вірних є вже незаперечним фактом. Католики в більшості випадків не мають опори в духовенстві, не знають, чого вони мають триматися. Страшними є наслідки фальсифікації або відходу від правдивої Традиції Церкви. Незважаючи на початковий ентузіазм, це завжди закінчується відмиранням релігійного життя, протестантизацією та моральним падінням духовенства і вірних. Це чудово видно на прикладі держав Заходу і, на жаль, дедалі більше на прикладі Церкви в Польщі. В цих державах такі перекручення та зловживання пішли ще дальше та глибше, бо спротив їм був слабкий і запізнілий.

о. Боніфацій Гюнтер (Чину Кармелітів Босих) "Тільки сатана не хоче вклякати перед Богом і Божою Матір´ю. - Вроцлав-Івано-Франківськ, 2002 р.


Схожі матеріали:

Категорія: Криза Церкви. Модернізм | Переглядів: 2819 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика