Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Березень » 22 » Екологія » Година Землі 2010
15:50
Година Землі 2010
У суботу, 27 березня о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Але Година Землі - це набагато більше, ніж вимкнути світло на одну годину один раз на рік. Це можливість дати людям право голосу у вирішенні майбутнього Планети, а також об’єднати зусилля для сталого розвитку та збереження природи навколо нас заради наших дітей та онуків! Година Землі закликає світ до змін, що будуть мати довготривалий результат: уряди країн світу мають взяти на себе зобов’язання щодо скорочення викидів парникових газів, бізнес має перейти на більш енергоефективні та відповідальні практики, а кожна людина на планеті може зробити своє життя „зеленішим”.

Година Землі 2010 - це всесвітній заклик до дій, який має на меті привернути увагу кожної особистості, кожної організації та кожної спільноти. Заклик почати діяти, заклик взяти на себе відповідальність й долучитися до спільної праці задля сталого майбутнього. Треба починати діяти вже зараз, і перший крок такий же простий, як клацнути вимикачем світла!

Продемонструйте свою підтримку кампанії - долучіться до міжнародного екологічного руху за майбутнє Планети! Реєструйтеся на сайті (www.panda.org/earthhour10 ), завантажуйте матеріали, організуйте та проведіть Годину Землі 2010 у своєму місті, своїй компанії чи організації, в колі сім'ї та друзів, робіть прості кроки кожен день, щоб допомогти Планеті!

Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу. Всесвітньо відомі пам’ятки, такі як Золоті Ворота в Сан-Франциско, Колізей в Римі та білборд Coca Cola на Таймз-Сквер на годину стали темними, як символи надії на активні дії у боротьбі зі зміною клімату, які щогодини стають все більш невідкладними.

Година Землі 2009 була беспрецедентним успіхом, взяли участь 4088 міст та 88 країн по всьому світі. Кількість учасників акції 2009 року – близько 1 мільярда людей – перевершила всі очікування та відображає зростаючу глобальну стурбованість зміною клімату та нездатністю людства до цього часу ефективно вирішити цю проблему, вважає Всесвітній фонд природи.

Сотні знакових пам'яток світу, серед яких Великі Єгипетські піраміди, Лондонський Біг Бен, статуя Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро, згасили в суботу свої вогні, підтримуючи глобальний заклик до дій.

В 2009 до Години Землі долучилися 16 міст та містечок України: Київ, Одеса, Рівне, Дніпропетровськ, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернівці, Чернігів, Львів, Долина (Івано-Франківська область), Ковель (Волинська область), Нововолиньск (Волинська область), Славутич (Київська область), Артемівськ (Донецька область), Вілкове (Одеська область), Кам’янець-Подільський.

За підтримки міської влади українських міст-учасників акції, були відключені визначні пам'ятки, відомі по всій країні та поза її межами. У Києві в підтримку акції занурилися в темряву Майдан, Хрещатик, Софієвський та Михайлівський собори, Печерська Лавра й інші пам'ятки, щоправда, не в 20:30, а в 23:00, забезпечуючи тригодинну економію енергії. В Одесі було вимкнене освітлення Приморського бульвару, Театру Опери та Балету, Катерининської площі та інших центральних вулиць і площ міста, як і в інших містах країни. Незважаючи на те, що про свою участь заявили всього 16 міст, люди та організації у інших населених пунктах України теж вимкнули світло на одну годину, тим самим підтримуючи Годину Землі.

До кампанії 2009 року приєдналися десятки бізнес компаній та асоціацій, а також різні громадські та молодіжні організації. Проводилася ефективна рекламна кампанія, Годину Землі підтримали українські зірки, в Києві відбувся ексклюзивний концерт групи „Крихітка Цахес”. Подія набула популярності в інтернеті та у соціальних мережах, привернувши увагу сотень тисяч українців.
http://nefti.net.ua/


Схожі матеріали:

Категорія: Екологія | Переглядів: 1615 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Година Землі 2010 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика