Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Листопад » 11 » Секти, культи, окультизм » Лжепророцтва Марії Божого Милосердя: сучасні ірландські «об’явлення»
10:02
Лжепророцтва Марії Божого Милосердя: сучасні ірландські «об’явлення»
Останнім часом у світі, зокрема в Україні, через Інтернет і не тільки, поширюють різні приватні «об'явлення», лжепророцтва, котрі містять у собі домішки єретичності, суперечності у відповідності до офіційного вчення Католицької Церкви і св. Писання. Чималого ажіотажу наробили термінові «Господні попередження», нібито «послання» нашого Господа Ісуса Христа до людства через жінку Марія. Це так звані «ірландські об’явлення» разом із сумнівною «печаттю живого Бога» , «Книгою істини» чи «молитвами» хрестового походу. Вірити в них і їх розповсюджувати – злочин проти християнської віри.

Хто ж ця таємнича пані з Ірландії, яка вперто не вказує своєї особи, а називає себе «Марією Божого Милосердя»? Виявлено, що під цим псевдонімом приховується збанкрутіла підприємець Мері Карберрі, яка живе в Дубліні і позиціонує себе римо-католичкою. Жінка, як довідуємось, нав‘язала бізнесові зв’язки з ірландським мільйонером Бреффні Куллі, який організовував у різних країнах семінари, на котрих популяризовував її «одкровення». Одного разу Мері Карберрі ствердила, що свої «пророцтва» вона робила «для когось», а також, що сама в них не вірить, називаючи їх нецензурним словом. Карберрі виготовляла фальшиві «пророцтва» разом із молитовниками, медаликами, скапулярами з банальною метою заробити. «Одкровення» лжепророчиці Мері Карберрі офіційно оголошені єретичними на Словацькому З'їзді Єпископів 9 травня 2013. «Стережіться лжепророків, що приходять до вас в овечій одежі, а всередині – вовки хижі. Ви пізнаєте їх за плодами їхніми» (Мт. 7: 15-16).

Нападки на Римського Папу, керманича Спасителевої Церкви на землі, ‒ явно хитра робота лукавого, що вдає зі себе «ангела світла», щоб звести з правильної дороги багатьох. Він постійно мішає правду з явною брехнею. Як можна називати себе «католиком», відкидаючи авторитет Вселенського Архиєрея? Видиме папство буде в Католицькій Церкві тут постійним.

Теперішні ірландські «небесні» послання з ознаками сектантства є повні богословських та історичних помилок, тобто є єретичними, антикатолицькими у суті і суперечать одні одним. Певні «пророцтва» вже не збулися. Не має сенсу ними захоплюватися, бо єресь ‒ гріх проти 1-ої Божої Заповіді, дорога поза Христову Церкву. Вони сіють насамперед страх, а не мир Св. Духа, спокій душі. Наявність свавільного цитування св. Письма у «посланнях згори» веде до ще більших заблуджень у стилі численних сект.

Справжнє об'явлення від Господа ніколи не вноситиме чогось нового до загального Об'явлення, що довершилось у Христі і записане у св. Писанні, а тільки може його, певною мірою, доповнювати.

Слова св. Павла, які він писав раніш до галатів, актуальні неабияк і сьогодні: «Дивуюся, що ви так швидко покинули того, хто вас покликав Христовою благодаттю, і перейшли на іншу Євангелію; не те, щоб вона була справді інша, але деякі баламутять вас, бажаючи перемінити Євангелію Христову. Та коли б чи ми самі, чи ангели з неба проповідували вам іншу, більше за те, ніж ми вам проповідували були, нехай буде анатема!» (Гал. 1: 6-8).

 

Під покровом Діви Марії

о. Миколай МИКОСОВСЬКИЙ, ЧСВВ / http://www.misionar.in.ua

 

До Марії нині

У своїй родині,

Спільно всі прийдімо.

Нас Вона рятує,

Щастя теж готує,

Де небесний дім.

 

З Нею ми щасливі

І зростаємо у диві

Вже на цій землі.

Поміч від Цариці

Видна і в темниці,

Аж бракує слів…

 

Хай Її покров,

Ласка чи любов

Душу вмить зігріє.

Молимось до Діви,

Їй заносим співи:

Так тут багатієм!



Схожі матеріали:

Категорія: Секти, культи, окультизм | Переглядів: 1009 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: лжепророцтва, секти і культи, єресь, ірландські обявлення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика