Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Жовтень » 17 » Публіцистика » НЕ ЧЕКАВ! (ЛИСТ ГОМОФОБА)
18:45
НЕ ЧЕКАВ! (ЛИСТ ГОМОФОБА)

Відповідь на статтю Юрія Макарова "Історія, дубль 2. Фарс" ("Український тиждень", №41(102))

http://www.ut.net.ua/art/164/0/3100/

Я є постійним читачем часопису "Український тиждень" та шанувальником творчості панів Макарова і Кіпіані.

А ще я гомофоб! Знаєте чому? Тому що ні в Біблії, ні в Корані, ні в Бхагават-Гіті я не знайшов жодного слова на підтримку одностатевого кохання, а лише осуд. І як людина віруюча я не можу йти проти Слова Божого і допускати розповсюдження содомського гріха в Україні. Тому що Слово Боже вище конституцій і законів світських.

Отримавши від покійного батька-психіатра у спадок медичну літературу, давно зрозумів, що гомосексуалізм, як будь-який гріх, явище вічне: то хромосоми не так лягли, то недоліки виховання відіграли негативну роль, чи то просто хтось з жиру казиться. Але я не розумію, чому гомосексуальна публіка так активно пропагує свій спосіб життя?

Зверніть увагу: легально діють гей-клуби (зокрема "Андрогін" у Києві), видається журнал для геїв і жодних нападів, жодних підпалів. І Стасіку Шеремету ніхто пику не набив на відміну від рафінованого покидька Бузини.

Правильно - не пропагуйте свій сатанинський спосіб життя, не лізьте у ЗМІ, не провокуйте гей-парадами - ніхто вас не чіпатиме, ще руки бруднити!

Не роблять честі панам Макарову і Кіпіані прозорі натяки про причетність "Тризубу" до підпалу "Я Галереї". Якщо вже Ви апелюєте до закону, то мусите знати, що винність доводиться лише у суді. Як на мене, то разом з підпалом книгарні з опусами Бузини, це типова провокація проти "Тризубу", як найбільш дієвої патріотичної структури, з метою його нейтралізації. А СБУ варто поближче придивитися до київських "анти-Фа", які склали майже всю масовку на підтримку геїв у книгарні "Є", а потім раптом спалахнула "Я галерея".

До-речі, за пів-року до цієї ганебної презентації до книгарні "Є" звернулася поетична гутірка "Севама" з проханням провести презентацію звукового альбому сучасної української поезії. "Севамі" відмовили з мотивацією "неформат".

А цікаво, чи погодився би пан Гудімов провести дискусію з приводу творчості "біснуватого"? Для мене, як християнина, дискусії по "Майн кампф" і "содомії" - явища одного роду - сатанинського! Пане Кіпіані, а може Ви зорганізуєте у Львові дискусію про Леніна?

Не варто ганьбити "юних недоумків". Якщо на свої 18 років хлопці читають Шпенглера та Фрома, то вже не недоумки. І я у свої 47 років пишаюся, що ганяв московських геїв в УНІАНі у травні 2007.

Я ще й ксенофоб! І дуже ціную Ваші твори, пане Кіпіані! Пишаюся, що раз у житті бачив живими Сашка Авагяна і Гію Гонгадзе і потис їм руку.

І низько вклоняюся Євгенові Червоненкові за те, що не дав у 2004 році фізично знищити Віктора Ющенко!

І щиро дякую братам Суркісам, що розвивають український футбол!

Але чому я маю толерантно ставитись до вірменської громади Марганця, яка геть залякала місцеве населення, що врешті-решт призвело до вбивства українського міліціянта? Спокійно дивитися на безчинсва хасідів в Умані, які поводять себе як окупанти? Читати в міліційних хроніках як цигани поширюють наркотики та утримують українських рабів? А коли в Донецьку якийсь охоронець на звернення журналістки в телекамеру нахабно кидає:"Гаварітє са мной чєлавєчєскім язиком!" Тобто україномовних громадянян і за людей не вважають! Чому на своїй землі я маю це терпіти!

Вбивства Максима Чайки та Євгена Артеменко довели, що бути українським патріотом смертельно небезпечно.

Ваш вислів, пане Вахтанг, а-ля Табачнік про "самовизнання слабкості, відсутності аргументів" абсолютно безсенсовий. Якщо йти за ним, то українці настільки сильні, що сторіччями дозволяли себе знищувати різним окупантам і нарешті досягли вершини сили: відмовилися від рідної мови і соромляться своєї національності!

І які аргументи Ви протиставите тому легіону, який все робить для знищення нашої державності? І не потрібно висмикувати з контексту слова Юрія Луценка, про те що він расист. Не гарно якось! А ще я націоналіст! Західні журналісти казали, що після такої публічної заяви в демократичній Франції людина ніколи не влаштується на роботу. Як на мене, нема там демократії, якщо дискримінують за ідейні переконання.

І у нас в Україні не демократія, а диктатура олігархів,антинародна за змістом.

Пане Макаров! Ви не беріть в лапки слово бандерівець, а попитайте у ще живих ветеранів УПА, як вони відносяться до гомосексуалістів. Одразу ж з’ясуєте, хто мав давати дозвіл "Тризубу" присвоювати собі ім’я Степана Бандери.

Дивно, що Ви не перевірили інформацію колеги з "Дня" про участь "Тризубу" в акції "Україна без Кучми". Ви б дізнались, що побитий тризубівцями опозиціонер був комуністом і робив все, щоб зірвати акцію. А ще дізналися б, що тоді 50 бійців "Тризубу" відбили атаку на опозиційне наметове містечко 400 курсантів Акдемії МВС, замаскованих під "анархістів".

Приклад з адвокатом свідчить проте, що не всі адвокати продажні і не всі вони бояться олігархів.

Закиди щодо компрометаціїї "свідомітів" (національно свідомих українців) недоречні, тому що вороги завжди будуть нас принижувати. Ворогів не можна змусити любити українців, ворогів можна змусити українців боятися!

Не чекав, пани Макаров і Кіпіані, підтримки акцій "Тризубу". Але не чекав і подібного подання теми. Повіяло компартійною риторикою 80-х років. Хочу переконатися у ліберально-демократичних переконаннях редакції часопису "Український тиждень" і побачити цього листа на Ваших шпальтах.

Чи знову "неформат"?


Кость ЗАЦАРНИЙ,
НЕ член ВО "Тризуб" ім. С.Бандери

http://www.banderivets.org.ua/?page=pages/zmistd0/200910/article11



Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1364 | Додав: traducionalist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика