Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Грудень » 5 » Життя у чистоті » Папа був правий: вчені довели, що презервативи посилюють проблему СНІДу
22:05
Папа був правий: вчені довели, що презервативи посилюють проблему СНІДу
Фахівці ізраїльської клініки стверджують, що використання презервативів може представляти серйозну загрозу здоров'ю. До такого виводу вони прийшли, досліджуючи причини виникнення бактерійного сепсису у пацієнтів, що проходили трансректальну біопсію передміхурової залози.

У зв'язку з високим відсотком випадків занесення інфекції під час проведення процедури, урологи вирішили в лабораторних умовах з'ясувати, що може бути джерелом зарази, вражаючої сечостатеві канали і серцево-судинну систему.

В ході перевірки підтвердилася стерильність інструментів, використовуваних клінікою при проведенні аналізу, а також голок і мастила.

А ось на поверхні 86 з 106 розкритих в умовах абсолютної стерильності презервативів, вживаних для ізоляції ультразвукового датчика для ректальних перевірок, були виявлені мікроби.

Це означає, що порядка 80% кондомів, спочатку призначених для захисту від передачі інфекцій статевим шляхом, представляють загрозу здоров'ю людини. При цьому, на думку вчених, потрапляння мікроорганізмів на поверхню «гумових виробів №2» відбувається ще на етапі виробництва, що не дає можливості виявити небезпечний товар до попадання в продаж.

Нагадаємо, в одному зі своїх останніх інтерв'ю керівник Центру наукових досліджень по запобіганню поширенню СНІДУ в Гарвардському університеті (США) Едвард Грін заявив, що презервативи зовсім не сприяють забороні СНІДУ, а, навпроти - лише посилюють дану проблему. Тим самим американський дослідники підтвердив думку папи римського Бенедікта XVI, який недавно заявив, що презервативи не в змозі вирішити проблему поширення епідемії СНІДУ на території африканського континенту.

За словами Едварда Гріна, результати проведеного ним дослідження підтверджують правоту понтифіка. По украй мірі, про це говорить аналіз інформації, зібраної гарвардським ученим в ході багатолітнього вивчення взаємозв'язку між доступністю і використанням презервативів і рівнем захворюваності СНІДОМ, яке проводилося за підтримки американського уряду. Автор роботи прийшов до виводу, що доступність презервативів супроводиться вищим рівнем захворюваності.

Як повідомляє на своїх сторінках інтернет-портал likar.info, у своїй книзі «Переосмисляя профілактику СНІДУ: уроки успіху країн» (Rethinking AIDS Prevention: Learning from Successes in Developing Countries) Грін, що розвиваються, заявляє, що більшість дорогих медичних ініціатив, що проводяться в африканських країнах, не привели до очікуваного ефекту, причому це стосується і безкоштовної роздачі презервативів. «В той же час відносний прості і маловитратні програми, пов'язані із зміною поведінка, яка робить акцент на моногамії і пізнішому початку сексуального життя у молоді, виявляються найбільш ефективними засобами в боротьбі з поширенням СНІДУ», - укладає дослідник.

http://utro.ua

Milites Christi Imperatoris

Схожі матеріали:

Категорія: Життя у чистоті | Переглядів: 1776 | Додав: traducionalist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика