Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Листопад » 10 » Життя у чистоті » Порнографія
23:29
Порнографія
Порнографія є страшною отрутою. Під впливом порнографії, нормальний щасливий чоловік може стати викривленою людиною: недоброю і небезпечною для інших, і огидною навіть для себе.
Тед Банді був вбивця який замучив і замордував 30 дівчат і жінок, поки його не зловили і не присудили до страти в американському штаті Флорида. Кілька годин перед стратою, він розказав що саме на нього так вплинуло:
"[Kоли]...я ще [був] молодим юнаком, маю на увазі, хлопцем 12-13 років, неочікувано наштовхувався у місцевому продуктовому магазині, ... з так званою м'якою порнографією."
Він далі говорив що його (вбивцю) страшить те, що сьогодні порнографія, особливо по кабельному телебаченню, формує із хлопців, що мають таку саму схильність як він, вбивць таких самих як він:
"Мене,... страшить і насторожує те, що, коли я переглядаю, що [сьогодні] показує кабельне телебачення, бачу, що деякі фільми та насильство в цих фільмах входять сьогодні до домівок ... і такі матеріали стають доступні дітям, які, можливо, є без нагляду, чи не підозрюють, що вони можуть стати Тедом Банді."
Тоді він застерігав що будуть невинні діти в Америці, які будуть вбиті тими молодими вбивцями, навчені певними матеріалами мас-медіа:
"Є багато дітей, які граються на вулицях у різних куточках цієї країни сьогодні, і які будуть замордовані завтра, і наступного дня, і наступного місяця через те, що інша молода людина начитається відповідної літератури і надивиться відповідної відеопродукції, доступної із засобів масової інформації."
Подумаймо, чи ці сповіді, пояснення і застереження не стосуються України сьогодні. Якщо усвідомити, що більшість порнографії у світі продається хлопцям 12-17 років, а в Україні того повно продається, то мусимо визнати що це мабуть стосується і України. 
Візьмімо, як приклад, Австралію: Два австралійські штати мали строгі закони проти порнографії до 1964. Тоді один штат, Південна Австралія, пом'якшив закони про порнографію, а штат Квінзланд далі тримав строгі закони. Через 13 років, до 1977, кількість випадків зґвалтувань жінок зросло у шість разів у Південній Австралія, а в Квінзланд кількість лишилася так само низька як звичайно. Таких прикладів є багато по цілому світі.  Тоді подумаймо знову про Україну, або про будь яку іншу країну де думаємо мешкати.
Порнографія дуже швидко і підсвідомо міняє у мужчини ціле поняття "жінка." Якщо мужчина мав маму або і сестру, він зрозумів змалку, що жінка - це людина така ж як він, хоч дещо інакша людина. Але порнографія міняє в мужчини це здорове поняття жінки. Для нього жінка стає вже не людиною із почуттями, а:
1.    Що? ... об'єкт, не людина, а річ до використання (сексуального)   
2.    На що? ...об'єкт для сексуального задоволення мужчини
3.    Котрого мужчини? ... будь якого мужчини
4.    Як? ... як мужчина забажає
5.    Коли?...будь коли, незважаючи чи жінка того бажає чи ні (бо вона тільки об'єкт-річ).

Який з нього буде чоловік чи батько, якщо він так бачитиме свою і кожну жінку? Але таке стається у мужчин.
Через якийсь час вжитку порнографії, мужчина може виробити сексуальну залежність. Так само як алкоголік не зможе бути без алкоголю, він не зможе бути без такого сексу, якого він навчився від порнографії. Такі мужчини мусять іти на лікування до спеціальних клінік.
Від того нехай буде зрозуміло що порнографія з мужчини робить нездалого чоловіка (навіть у фізичному сенсі може дістати сексуальну дисфункцію - імпотенцію), як і нездалого батька, працівника / професіоналіста, чи громадянина.
Порнографія не робить ніякого добра нікому, тільки зло, і прибуток торговцям. Треба, щоб молода людина це добре зрозуміла і далеко від того трималася.

6. Будь обачний, вирішуючи, з яким хлопцем / дівчиною зустрічатись. Уникай людей низького морального рівня. Розвивай уміння говорити: "НІ!" Будуй щирі взаємини, а не сексуальне партнерство!

Яка ціль зустрічання із хлопцем / дівчиною? Щоб закохуватися? Ні. Щоб займатися всякими тілесними приємностями ? Ні.  Ціль зустрічі - познайомитися одне з одним, щоб вони могли вирішити, чи було б їм добре одружитися. Питання має бути в їх голові, "Чи ця особа буде подругом, і найкращим товаришем на ціле життя? Чи ця особа була б добрим батьком / матір'ю моєї дитини?" До таких розсудливих питань потрібно тверезого розуму і свободи - свободи сказати "ні", якщо потрібно.
Дуже часто люди в такій ситуації помиляються і думають що пошук супруги - це лише справа відчуття серця. Ні, насправді це частково справа розуму, а частково серця. Серце не хоче слухати тверезого судження. А самі емоції, що йдуть від серця, часто змінюються. Їм не можна вірити.  Хоч відчуття серця та емоції є важливі, але, все ж таки, треба вживати розумом, щоб прийняти вірне рішення. Від цього залежить ціле життя. Потрібно, щоб тверезий розум розсудив, а серце щоб відчуло: "так, з цією людиною можна одружитися." (p.3, c. 4)

7. Уникай нагоди до нечистоти - людей, речей, місця, особливо безлюдні, від яких послаблюється твій самоконтроль. Відмовляйся від фізичних актів (пристрасних дотиків, поцілунків...), які призводять до сексуального збудження, викликають нечисті думки і поведінку. Визнач собі мудрі межі фізичних дотиків і не переступай їх. Не думай, що ти досить сильний / сильна, щоб витримати. Втікай! Шукай нефізичні способи виявляти свої почуття!

Є обійми і поцілунки, які є щирими висловами прихильності. Але є такі, що є небезпечні. Питання: Коли чисті і щирі обійми і поцілунки стають небезпечними? Або, словами сучасної молоді – "як далеко є задалеко?"
Задалеко - це коли прихильність і ніжні почуття перетворюються у пристрасть і запал.
По-перше все тіло що покривається купальним одягом є не до торкання!! (хлопців і дівчат).
У кожного є рівень, після якого фізичні вияви прихильності переходять у пристрасть і розпалення, тобто у сексуальне збудження. Нехай кожний усвідомлює при яких фізичних дотиках і при яких обставинах таке починається. Для декого це якісь певні поцілунки, для декотрого - певні дотики. Якщо знайдеться, що саме веде до розпалювання, тобто що є особистим рівнем, слід встановити межі. Межі, це постанова, котрі дотики можна дозволити щоб не переступити особистий рівень.
Практично:  Якщо з поцілунком або з обійманням з'являється пристрасть, розпалення, тобто сексуальне збудження, це задалеко; - час зупинитися. 
З фізичного огляду, система людського організму є створена так щоб при сексуальному збудженні не було зупинки. Дії, які викликають сексуальне збудження, так влаштовані, що одна дія веде до другої, і так аж до самого статевого акту. Чим дальше йти, тим важче буде зупинитися, а приходить такий момент, що людина, яка мала намір зупинитися, не хоче зупинитися.  Багато людей, зовсім не сподіваючись цього, згубили своє дівицтво. (p.11,c.4)
Це стосується хлопців і дівчат. Постанови собі перед зустрічанням, чим будеш, а чим не будеш займатися. Якщо внаслідок фізичних дотиків, під час минулих зустрічань помітив у собі щось, що відноситься до особистого рівня дотиків, які ведуть до сексуального збудження, то будь певним, що межі є перед цим рівнем.
У якийсь спосіб дай знати про твої межі особі, з якою зустрічаєшся.
Вияснення: Рівень - це ті фізичні дотики, під час яких в тебе починається сексуальне збудження; межі - це наскільки ти дозволиш собі наблизитися до того рівня.

8. Нехай твоя постанова чистоти буде відома всім людям через:
- одяг - скромний, що приховує твою наготу;
- поведінку - не наслідуй брудних рухів і танців;
- мову - не принижуй себе вживанням «матюків».
Особливо для дівчини: якщо хоче дотримуватися чистоти, нехай все про неї каже "дотримуюся чистоти" - одяг, поведінка, і мова, і все інше.
Щодо одягу, було б добре щоб дівчина не носила спідницю подібну до пояса, ані нічого іншого, що виявляє її наготу.
Зараз розкажу, що робиться у мозку мужчини, коли він бачить легко вдягнуту жінку: Коли будь-який мужчина, добрий чи недобрий, бачить легко вдягнуту жінку - в його голові зразу з'являється сексуальна думка. Різниця є лише у реакції: Добрий мужчина таку думку відкидає. Це не легко, часом дуже тяжко, але він відкидає і ту сексуальну думку і ту сексуальну жінку, як нечисті речі. А інший мужчина любується такою думкою та ще думатиме про таку жінку як про "здобич." Жінки не є свідомі, що чоловіки настільки інакше думають як вони.
У мужчин сексуальна стимуляція робиться через візуальну стимуляцію, тобто через саме бачення жінки. У жінок це не так. У них це проходить через чуття/емоції. (Тому, порнографія здебільшого є для мужчин. Для жінок її мало, бо у них це не так працює).
У чоловіків, як вже згадано, сексуальні думки з’являються зразу, майже автоматично, коли бачать цікаву, гарну жінку. У жінок це не так, а триває набагато довше.

9. Не роби нічого таємно, за що явно буде соромно. Таємниці виявляються несподівано.

Скоріше, чи пізніше, таємниці виявляються, або самі по собі, або як погана звичка.
10. Перенаправ свою молоду силу у розвивання своїх здібностей до мистецтва, науки, спорту. Не витрачай свою молоду силу на марні і небезпечні стосунки.

Де подіти ту енергію, коли хочеться зробити щось нездорове. Ми, люди, можемо перенаправити ту енергію у розвиток своїх здібностей до мистецтва, науки, спорту.

11. Тримайся близько Бога (для віруючого християнина). Перебувай у молитві, постійно усвідомлюючи Його присутність, бо в цьому полягає суть молитви. Не опускай Служби Божої у неділю і свята. Почни ходити на Вечірню і Утреню. Читай Святе Письмо. Живи вірою, не залишаючи місця на нечистоту.

Якщо ти віруючий, молися Богу. Якщо Бог дав першим християнам надприродну силу стримуватися, які виросли у страшно безладному суспільстві, то може дати і нам.
12. Давай добру пораду іншим молодим людям про небезпеки, наслідки і ціну нечистоти.

Говори про це все іншим молодим людям, бо вони цього не знають.

ПОСТАНОВА ЧИСТОТІ
Постанову нехай візьме тільки той, хто хоче і готовий.
ПОСТАНОВА ЧИСТОТІ
Пам'ятаючи, що справжня любов довготерпелива і несамолюбна, постановляю Богові, моєму народові, собі, моїй майбутній дружині / чоловікові, моїм дітям і всім тим, з ким буду зустрічатися, що буду дотримуватися дошлюбної чистоти від сьогодні аж до одруження!


<Степан Пісоцький «Життя у чистоті»>


Схожі матеріали:

Категорія: Життя у чистоті | Переглядів: 2198 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: порнографія, наслідки перегляду порнофільмів, згубний вплив порнографії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика