Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Листопад » 6 » Пророцтва, об'явлення » Уривки із пророцтв католицької містички Ванди Мальчевської
19:46
Уривки із пророцтв католицької містички Ванди Мальчевської

Пророцтва Ванди Мальчевської

 

Твоя Вітчизна й Церква у твоїй Вітчизні через криваву працю й братню єдність досягнуть бажаної свободи. Нехай тільки народ не оберне тієї свободи у сваволю.

 

 

+

Ви виявилися в неволі в результаті внутрішнього розбрату і продажності багатьох ваших земляків. Розділили вас на частини, але Господь Бог на Моє прохання того розподілу не затвердив. Наближається час, коли Божа справедливість упокорить жадність ваших загарбників, викорінювачів католицької віри й набожества до Серця Мого Сина. Вони впадуть, а Польща на Моє прохання воскресне і всі її частини об’єднаються. Але оберігайте віру й не допускайте недовірства… зради, розбрату і лінивства, бо ті вади можуть її знову погубити і то назавжди.

 

+

Ваша Вітчизна буде вільною від утисків зовнішніх ворогів, але її опанують внутрішні вороги. Передусім вони старатимуться узяти в свої руки шкільну молодь, стверджуватимуть, що релігія в школах є непотрібною, що її можна замінити іншими науками, що сповідь та інші релігійні практики, також контроль Церкви над школами є збитковим, бо обмежує самостійність мислення учня. Вони захочуть усунути зі шкільних залів розп’яття та релігійні образи, щоби ті християнські зображення не дразнили євреїв. Через молодь, позбавлену віри, вони запрагнуть цілий народ допровадити до недовірства. Якщо народ піддасться цим інтригам і позбудеться віри, то втратить повернену Вітчизну.

 

+

 

+

Ви матимете добрих і святих священиків, якщо батьки виховуватимуть дітей морально і релігійно – а каратимуть не лайкою, а порядними словами, якщо у школах  учителі морально і згідно з релігійними засадами навчатимуть молодь; якщо суспільство не даватиме поганих прикладів, але виблискуватиме тільки добрими  прикладами – тоді ви матимете кандидатів  у духовний стан, а духовенство буде святим.

 

+

Майте на увазі, що дух темряви має намір перетворитися в Духа святості й утворити секту серед священиків, які ніби прагнуть до вищої досконалості. Вони забаламутять багатьох слабо вірних і потягнуть за собою – а тоді, через свою пихатість, відпадуть від Церкви й поширюватимуть неморальність і недовіру серед людей. Оберігайтеся тих вовків, одягнених у овечі шкури.

 

+

«…Царський уряд впаде… Росія розсиплеться, а монастирі перенесуть бурю й повернуться до давньої святості, якщо чітко дотримуватимуться чернечого уставу. Росію очікує Божа кара за кров уніатів, яку вона пролила й яка волає про помсту до Неба. Очікує її кара за переслідування набожества до Серця Ісуса і заборони закликати Матір Божу як Королеву Польщі.

Цілий народ – усі стани – на чолі з королем обрав Пресвяту Діву Марію за свою Королеву, а Апостольська Столиця затвердила цей титул у Лютеранській Літанії. Хто відважиться відібрати той титул у Матері Божої, буде покараний. Мати Божа потоптала чорта пекельного – затопче і володарів цього світу, які протистоять Їй»



Схожі матеріали:

Категорія: Пророцтва, об'явлення | Переглядів: 3018 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика