rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Креветки з рисом
14.07.2014, 08:11

500 г сирих очищених креветок
1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю
¼ чайної ложки солі
¼ чайної ложки меленого чорного перцю
3 столові ложки ріпакової або будь-якого рослинного масла
4 яйця, збитих
¼ чашки зеленої цибулі, дрібно нарізаного
5 чашок вареного рису
1 ½ чашки замороженої суміші з моркви і горошку, розморозити і злити рідину
2 ½ - 3 столові ложки соєвого соусу
1 ½ чайної ложки кунжутного масла

 

1. У середній мисці змішайте креветки, кукурудзяний крохмаль, сіль, перець. Залиште маринуватися при кімнатній температурі протягом 10 хвилин.

2. Нагрійте велику сковороду на сильному вогні. Налийте на сковороду 2 столові ложки рослинної олії. Покладіть креветки на гарячу сковороду в один шар. Обсмажте близько 1 хвилини з кожного боку, або до готовності. Вийміть креветки в окрему миску.

3. У ту ж сковороду вилийте збиті яйця і готуйте на середньому вогні, помішуючи, до загусання. Зніміть приготований омлет в миску.

4. Протріть сковороду паперовим рушником і поставте на сильний вогонь. Додайте 1 столову ложку масла і зелений лук і посмажте до появи аромату.

5. Додайте рис до цибулі і добре перемішайте. Розподіліть рис рівномірно по дну сковороди і готуйте 1-2 хвилини, перемішайте і смажте ще 1-2 хвилини.

6. Полийте рис 2 столовими ложками соєвого соусу і добре перемішайте.

7. Додайте кунжутне масло і овочі і знову добре перемішайте.

8. Також додайте приготовані креветки і варені яйця і ще раз добре перемішайте. Трохи підсмажте рис, щоб він добре розігрівся. Додайте ще одну столову ложку соєвого соусу за смаком, якщо це необхідно. Подавайте гарячим.

 


http://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - http://vk.com/xo4y_icti | Теги: рисом, кулінарні рецепти, креветки
Переглядів: 944 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика